Bloglovin.

 


Klicka på bilden för att följa mig på bloglovin!

Q/A

Q: Känns kameran som en bra nybörjar kamera? Är lite sugen på att köpa en!

A: Jag tycker att kameran är super bra! När jag köpte den så hade jag inte fotat så mycket innan och den har funkat jätte bra för mig, så jag tycker att det var en bra nybörjar kamera. Och jag har lärt mig otroligt mycket med den kameran. Den var ju inte sådär jätte dyr heller, den kostade runt 5000kr tror jag, men då var det också rea på den plus att jag köpte en kameraväska. Och det tycker jag var ett ganska bra pris för en nybörjarkamera.
Hoppas du fick svar på din fråga! Kram


Quick Update

Hej! Tänkte bara uppdatera lite snabbt nu innan jag ska sova. Imorgon efter skolan drar jag hem och sedan kommer mammas jobbarkompisar hit och ska käka lite julmat.
Och de ända planerna jag har för helgen är plugg..
Ha de bra!

There's A Story Behind Every Person.

Canon EOS 500D    Tamron sp 70-300mm f/4-5.6 di vc usd


Hej! Sitter i mitt rum och har nyss ätit lite spagetti. Efter skolan drog jag ner på stan och så följde jag och Emma med Julia till sjukgymnasten. Vi satt utanför och snackade lite. Sedan när de var klara så gick vi till Monki och H&M, men sedan var jag tvungen att gå för att hinna med 17 bussen. 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen, känner mig sjukt ofräsh..
Sedan ska jag nog ta och plugga lite matte innan jag drar på mig sov-kostymen och går o lägger.
Ha de gött!

10 Frågor.

När vaknade du imorse? Jag klev upp 05:30 imorse.

Vad var det första du tänkte när du vaknade? "Åhh neeeej!"

Har du ringt någon idag, vem och vad sa ni? Jag ringde min syster och frågade var hon var, tänkte att jag skulle försöka tigga till mig skjuts hem ;)

Vilket humör är du på? Var riktigt glad tidigare, nu är jag trött och nere.

Har du blivit glad av något idag? Ja, det har jag.

Har du blivit arg av något idag? Ja, en lärare som stod sjukt och typ puttade mig/lutade sig mot mig på bussen, haha.

Vad har du ätit idag? Till lunch vart det ris och grönsaker och nu sitter jag och äter spagetti och ost!

Vad köpte du när du drog ditt kort senast? En mössa.

Vilken var den första hemsidan du gick in på på Internet? Weheartit.

Vad ska du göra ikväll? Har inga planer, så det blir väl o slappa :)


If You Knew The Truth, You'd Never Look At Me The Same Again.


Är vi inte bara för söta?


Känner mig egentligen inte alls lika glad som på bilderna.
Men nu ska jag i alla fall ta mig en stompa macka med julskinka på.
Ha de!

Shine Bright Like A Diamond.


Canon EOS 500D    Tamron sp 70-300mm f/4-5.6 di vc usd
 
 
Idag har vi studiedag och jag har inga planer. Nu tittar jag på Grey's Anatomy och ska ut med Nemo snart. Senare ska jag plugga lite matte. 
Ha en bra dag!
 

Oväntat Besök.


Canon EOS 500D





Som ni vet så har vi fått små inneboende i vårat hus. Jag har bl.a. omedvetet lyckats fånga två stycken möss i min papperskorg, hittat en i min gardin och även blivit attackerad av när jag satt i soffan. Så idag hittade jag denna lilla krabat i mitt rum och sprang genast och hämtade mandlar att locka den med och min papperskorg att fånga den i. Efter att ha fotat den med både kamera och mobil så skulle jag släppa ut den, men den vägrade röra på sig. Efter ett tag så lyckades jag i alla fall släppa ut den vid en stubbe i trädgården. Jag gick tillbaka efter en liten stund för att kolla om den hade rört sig, men...
R.I.P Krister...

Lars Wallin Fashion Stories





Lars Wallin & Martina Bonnier
mobilbilder.

Hej! Igår åkte jag, mamma och syster ner till konstmuseet för att se Lars Wallins utställning. Först var det invigning med Lars Wallin himself och Martina Bonnier. Sedan efter invigningen fick man ju då gå in och titta på utställningen, men det var så mycket folk, så vi passade på att gå till IT-gymnasiets öppet hus och prata lite med de där. Kan säga att det helt klart lutar mot att jag börjar på teknik!
Sedan så gick vi tillbaka till utsällningen och gick in och kollade på alla vackra kläder! Hade tyvärr inte med mig min kamera, men jag ska nog tillbaka någon annan dag och ta med kameran!

Ha en bra dag nu!

Christmas lights



by me.     foton från weheartit.

Jag älskar julbelysning i sovrum och har alltid gjort det! Det är så otroligt mysigt och det kan man ju faktiskt ha i rummet året runt! 

Give Me Freedom. Give Me Fire.

Canon EOS 500D


Hej! Förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte mått så bra på senaste tiden. Mår egentligen inte helt bra nu heller men ska försöka att inte låta det gå ut över bloggen nå mer.
Idag har jag varit i skolan som vanligt. På eftermiddagen åkte vi på en urtråkig teater! Jag fick dock gå tidigare så jag skulle hinna med 15:00 bussen hem så jag slapp vänta 55min på 16:05 bussen. Så jag kom hem en timme tidigare än vanligt. Skönt!
Hoppas ni haft en bra dag!

Huvudvärk.

Sitter nu i skolan och mår inte alls bra. Har fruktansvärt ont i huvudet och kan verkligen inte koncentrera mig, tur att jag gjorde det mesta plugget igår. 
Tror att jag snart ska leta upp en lärare och be om att få åka hem. 

Ha en bra dag

Tips!

Canon EOS 500D


Igår drog jag, Julia och Emma ner på stan efter skolan och gick lite där innan vi åkte hem. Då köpte jag den här hår-oljan på Kicks för 115kr. Helt underbar! Älskar den redan! Det känns som att det verkligen funkar (trots att jag bara använts den typ två gånger, haha) och dessutom så luktar den sjukt gott!
En annan bra sak är att flaskan är väldigt stor så den räcker läänge! :)


We♥It Inspiration - Fashionable



Bilder från weheartit.

They Sleep With A Gun & Keep An Eye On You, Son.

Bild från weheartit.


Hej!
Idag har jag tränat och sedan har jag väl inte direkt gjort något som är värt att nämna. 
Nu sittar jag i alla fall på golvet i mitt rum och fixar naglarna, lösnaglar denna gång (ungefär som på bilden). Riktigt nöjd! Käkar också lite jordnötter och tittar på Ghost Whisperer.
Ha en bra kväll! :)

Never Give Up.

Bilder härifrån.


Idag vaknade jag av att en mus höll på att gnaga i väggen. Det slutade med att mamma fick komma och kolla och vips så ramlade det ner en mus från fönstret och försvann. Någon timme senare hittade vi den i en fälla. Usch..!
Sen tog jag mig en liten jogging runda i skogen, gick ungefär lika dåligt som igår. Efter en dusch drog jag och min syster in till stan för att kolla på ridgymnasiets hästshow, som de höll på att jobba med när jag var där i onsdags. Kulkul! Sedan drog vi vidare till Max där vi mötte Amandas pojkvän, vi käkade lite och sedan drog vi hem.
Vi har tittat på Loopers och käkat vindruvor och nu är det dags att sova!
Godnatt!

We Take Our Orders Given By The Queen.

Brist på bilder. Bild från instagram: matildaallerhed


Har vart ute på promenad med Nemo och sedan lämnade jag honom hemma och så tog jag en springrunda i skogen. Det gick inte alls bra. Gick skitdåligt rent ut sagt. Har ju problem med mina fötter och nästa vecka ska jag ta och släpa mig iväg till skolsyster. Den ena foten stukade jag för två år sedan, och fick hoppa på kryckor, dock bara en vecka så det var inte så illa. Men minsta lilla ojämnhet på marken där jag springer och jag känner av det. Den andra foten har jag haft ont i ganska länge, jag känner det mest när jag springer, men ibland känner jag det om bara bar går till köket liksom. Men i den foten gör det liksom ont i benet/skelettet. Vi får se vad skolsyster säger.

Nu ska jag i alla fall gå ner och fixa lite lunch! :)
Ha en bra dag!

:(

 

Västerås Ridgymnasium



mobilbild. det här är Ilemon som jag har fått köra idag! :)


Hejhej! Just nu sitter jag med en tjej här på VRG och väntar på att föreläsningen ska börja. Efter det så ska jag skynda mig hem och sedan packa det sista och sedan drar jag till Baståsen.
Ha en bra dag! :)

Sometimes I Think Too Much.

Bild från Weheartit.


Idag har jag bara tittat på tv och nu sitter jag i sängen och funderar lite. Ska kanske ta och leta fram någon bra bok som jag kan läsa i lite senare. Måste packa också, eftersom jag imorgon ska åka till Baståsen för att praoa och kommer inte hem förrän på fredag eftermiddag :)
Imorgon är det speckat schema! Först ska jag till VRG på studiebesök och ska även vara med på en föreläsning om Equiterapi som håller på från 14.00 till 16.00. Ska bli super kul!
Sedan ska jag dra mig hemåt och byta om och sedan bär det av mot Baståsen. Kulkul! :)

Hug Me.

Bild från Weheartit.



Håller på att laga mat, kyckling och nudlar, mumsigt. Sedan blir det förmodligen bara att kolla på tv resten av kvällen.
Mår bättre nu och kan nog åka till VRG imorgon, woho! :)

Ha en bra kväll!

Sjuk.

Jag har blivit sjuk :( Jag som skulle till IT-gymnasiet idag. Det här suger. Får väl kanske försöka ta ledigt från skolan någon dag för att åka dit eller något.
Så dagen spenderas väl med att försöka bli frisk, för jag vill verkligen kunna praoa! Aja, nu ska jag sova.
Vi hörs.

Close Your Eyes.

Bild från Instagram: matildaallerhed

Känner mig lite halv-dålig, så jag ska ta mig en dusch och sedan ska jag lägga mig och läsa en stund.
Sedan blir det läggdags!


Med hjälp av många sparkar och en häcksax...

...är jag nu inne! Finally. Har suttit ute och frusit i över två timmar, men sitter nu med mitt duntäcke i soffan och tittar på tv. Härligt...

Bra jobbat Matilda..




mobil bild. två super söta katter på ösby!







åh, f*n vad trött jag blir! Kom precis hem från ett studiebesök på ösby och när jag är påväg från bussen så inse jag att jag inte har med mig några nycklar, och självklart så är ingen hemma! Så nu sitter jag på altanen med Nemo och läser posten. Ska nog gå en promenad med honom i skogen och sen hoppas att min syster har kommit hem när jag är tillbaka...
Hoppas er vecka började bättre än min ;)

I'm Raidoactive.

 
 
 


Hejhej! Var ute och sprang för ett litet tag sedan och har även käkat frukost och duschat. Fönade nyss klart håret och nu sitter jag i sängen och lyssnar på den grymma låtan ovan. Ska ner och ta in ved och grejer sedan ska jag plugga som f*n!

Ha det bra! :)

We Will Make It Out Alive.

Canon EOS 500D   -    Från hallfönstret i vintras.



Godmorgon!
Idag är jag uppe med tuppen, eller egentligen innan tuppen! :) Hade ställt klockan på 9:30 för att gå ut och springa, men så vaknar jag självklart klockan 6 istället. Det hade iochförsig inte gjort så mycket om det inte var så mörkt ute, så jag kunde springa nu. Men istället sitter jag på golvet och målar naglarna :)
Idag hade jag tänkt plugga, fixa lite här hemma, ringa VL och sedan drar jag förmodligen ut senare.

Ha en bra söndag!

You Are My Piece Of Paradise.


Canon EOS 500D  -   Nemo förra året.


Halloj! Idag har jag tränat och hjälpt till lite här hemma. Blev alltså inget plugg idag, haha... Nu sitter i alla fall jag och min kära mor och glor på Småstadsdrottningar. 
Vi har precis ätit lite räkmacka och så nu sitter vi här och käkar vindruvor och popcorn, mums :)

Ha en bra kväll!

I Can See All The Years Of Lies.


Canon EOS 500D   -    De söta fåren och kossorna (i bakgrunden) som vi bodde granne med på gården vi bodde på innan :) Bilden är tagen från vår trädgård.



Hej! Idag har jag vart i skolan och pluggat stenhårt och sedan när jag kom hem har jag suttit och funderat ännu mer på gymnasiet. Nästa vecka har vi YV-vecka, vilket innebär att jag ska på studiebesök och prao, super kul! :)
Men nu ska jag ta och sova lite. Morgondagens planer består av plugg, plugg, plugg och lite mer plugg.

Godnatt 

We♥It Inspiration - Typography



 


Bilder från weheartit.
 

I'm Rusted From The Rain

Canon EOS 500D


Nu blir det lite foto redigering och blogg fix för min del! :)

Gymnasiemässa

Canon EOS 500D





Hej! Kom hem för ett litet tag sedan. Slutade tidigare eftersom vi var på gymnasiemässan och fick dra när vi ville. Jag har fått med mig en massa roliga papper och grejer om olika gymnasium bl.a. från JB, TBS, Praktiska, Västerås Ridgymnasium och även IT-gymnasiet som är det jag är mest intresserad av. Så nu ska jag ordna lite mellanmål och sedan ska jag sätta mig och läsa om skolorna :)


Protect The Hive From Enemies.

Canon EOS 500D


Hejhej. Idag är jag så otroligt trött så det är inte sant! Känner mig lite deppig också.. Men det går förhoppningsvis över snart, för på eftermiddagen så ska vi iväg på gymnasiemässan och det ser jag fram emot!
Ha en bra dag!

100 Favoriter

1. Färg–Grön och orange

2. Frukost–Baguetter med salami och brieost!

3. Resmål–Dröm resmål: Los Angeles. Där jag har vart: Kreta


Bilder från weheartit

4. Klädbutik–Urban Outfitters, Weekday och Second Hand.

5. Blogg–Fanny Lindblad, Sofia GenneMatilda Hedlin och Nicholai Hollesen.

6. Designer– Alexander McQueen, Pierre Balmain och Vera Wang


Bilder från google.

7. Accessoar–Ringar, armband, halsband och earcufs.

8. Smink–Mascara och puder

9. Krydda–Grillkrydda och vitlök!

10. Tidning/magasin–Solo, Elle och Vogue.

11. Godis–Choklad! Marabou, Geisha och Lys Melk! 

12. Stad i Sverige–Min kära hemstad Västerås såklart och sedan Göteborg!

13. Läsk–Fanta

14. Köpcentrum–Ingen aning.

15. Varm dryck–Varm choklad eller kaffe

16. Mat–Kebabtallrik med massa vitsås och Chicken Souvlaki med pommes och en massa tzatziki.

17. Årstid–Sommaren

18. Fritidssyssla–Hästar, fotografering och träning.

19. Mataffär-Ica

20. Flingor–Crunchy och havrepuffar

21. TV-spel–GTA

22. Hårprodukt–Shine spray, kommer dock inte ihåg vad den heter.

23. Webbshopping–Nastygal och Forever21

24. TV-program–Scrubs, The Big Bang Theory.

25. Musik–Rock!

26. Bilmärke– Hummer, BMW och Volvo.

27. Parfym–La Rive Magic Girl och Laura by Laura Biagiotti.

Bilder från google.

28. Café-Espresso House, Coffee House By George och Waynes.

29. Stad–Kato Stalos <3

30. Nagellack–Just nu är det nog Claudia Cherry Blossom och Claudia Sparkling Silver.

Bilder från google.

31. Veckodag–Fredag

32. Fotbollslag–kan inget om fotboll... men jag brukade titta på när killarna i vsk spelade match på Skälby IP när jag var mindre, haha ;)

33. Bok–Elsa-triologin och Centrarad Ridning av Sally Swift.

34. Låt–Worker Bees, Radioactive, Turn Your Back och Tears Into Wine.

35. Film–hm... har faktiskt ingen speciell. Men saw filmerna är ju ganska grymma.

36. Lov–SOMMAR!

37. Djur–hm... får nog säga hästar där :)


Våran gamla häst Yasmine. Bild 1 & 2 av Oliver Szabo. Bild 3 av mig(tror jag)
Vår första häst Zandora. Bild ett Zandora två år (vet ej vem fotografen är). Bild två Zandora hos sin förra ägare som jag även tror har tagit bilden.

38. Dessert–Cheesecake eller något med en massa choklad! 

39. Kycklingrätt–Chicken Souvlaki

40. Underkläder–Svarta eller vita

41. Saft-Lime/citron

42. Bär–Hallon

43. Restaurang–Två rum och kök. Har dock bara ätit där en gång, men det var gymt gott!

44. Ägg-maträtt–Stekt ägg

45. Grönsak–Paprika

46. Frukt–melon, annanas och äpple

47. Ost–ALLA! 

48. Mjölk–dricker inte mjölk...

49. Jacka–skinnjacka

50. Färdmedel–buss

51. Språk–svenska och grekiska

52. Kroppsprodukt-Ingen speciell

53. Chips/snacks–Sour creme and onion!

54. Sallad–Kyckling sallad eller räk sallad.

55. Mobilmärke–Samsung

56. Halstablett–Zyx

57. Musikvideo– Oj, svårt... Får nog lov o säga OK Go-Here It Goes Again, hehe 

58. På McDonalds meny–Nuggets med cheddardipp

59. Tuggummi–mint eller något starkt

60. Plagg i garderoben–Min svarta stickade tröja och min vita top som är längre bak.

61. Tårta–Schwarzwaldtårta. Äter inte tårta med bröd i.

62. Talkshow–Ellen Degeneres och Tyra Banks!

63. Tecknad serie–Family guy

64. Sås/dressing–Crème fraîche, bearnaise, vitlökssås och ostsås

65. Krog/disco–går varken på krogen eller disco.

66. Bulle/kaka–Choklad muffins, chocolate chip cookie, cheesecake och kladdkaka.

67. Inredningsbutik–IKEA och Lagerhaus

68. Dokusåpa–Alla Kardashian program :)

69. Disneyfilm–Nalle Puh <3


Bild från google.

 

70. Träd–Palm..

71. Kroppsdel man–Ögon, händer och mun.

72. Kroppsdel kvinna–Ögon och ben.

73. Pålägg–OST!

74. Väder–Varmt och soligt!

75. Glasstopping– Noisett eller stelnad choklad.

76. Ordspråk–"Without struggle there is no progress"

77. Minne i år–Nicki Minaj konsert och Gym Class Heroes konsert.

78. Skådespelare–Jennifer Aniston, Julia Roberts, Sandra Bullock och Channing Tatum.

79. Instrument–Piano

80. Blomma–Rosor, de luktar hallon..

81. Musikal/teaterpjäs–Gillar inte musikaler, men vi tittade på Grease när vi var i London och den var faktiskt riktigt bra!

Bilder från google.

82. Flicknamn–Beverleigh, Summer och Kimberleigh.

83. Pojknamn–Charlie, Joshua, Joakim och Alexander.

84. Sällskapsspel–kort, typ vändtia.

85. Tid på dygnet–hm... typ 16-22

86. Doft– Kill parfym och nybakade bullar!

87. TV-kanal–MTV, E!, kanal 5 och kanal 6.

88. Soppa–Mexiko soppa

89. Av Astrid Lindgren–Emil i lönnebrega och lotta på bråkmakargatan.

90. Nöjespark–Grönan

91. Glass–Ben & Jerry's Caramel Chew Chew, mjukglass och vaniljglass med choklad i.

92. Släkting–Det kan man ju inte välja..

93. Reklam–Never Say No To Panda, haha, dör!



94. Hemsida–Weheartit, tumblr, blogg.se och facebook.

95. Stilikon–får nog säga Fanny Lindblad på den, och så Mary-Kate och Ashley Olsen :)

96. Sport–Ridning och basket

97. Modell–Doutzen Kroes och Miranda Kerr.

98. Programledare–Gina Dirawi.

99. Pizza-Kebab pizza och calzone

100. Sovställning-på sidan med armen under kudden.


Sing It For The Boys. Sing It For The Girls.


Canon EOS 500D




Sitter på golvet i mitt rum och målar naglarna med Billy Talent i högtalarna. Mår lite halvdåligt och att vi fick typ en massa fler uppgifter i skolan som vi nu har tre dagar på oss att göra klart, gör ju inte direkt någonting bättre...
Aja, nu ska jag i alla fall fortsätta måla naglarna och bara ta det lugnt här på golvet :)

Ha en super duper kväll!


I'd Take A Bullet For You If It Comes To That

Canon EOS 500D     Tamron sp 70-300mm f/4-5.6 di vc usd


Sitter just nu i skolan och tråkar sönder... Har precis haft NO-labb och snart är det dax för bild. 
Efter skolan kanske jag drar förbi någon frisör salong och kollar vad det skulle kosta att bleka mitt hår. Sedan bär det av hemmåt. 

Ha en bra dag!

Is It Impossible To Never Tell The Truth?


Canon EOS 500D


Hejhej, detta har inte vart någon händelserik dag. Har bara vart i skolan och kom hem nyss. Ska förmodligen träna lite och sedan kanske jag drar ut ett tag, vi får se :)
Ha en bra kväll!

Winter Wanties




by me.

The Dead Are Talking... And She Is Listening.





Ligger i sängen och tittar på Ghost Whisperer. Alla lampor i mitt rum är tända, så jag inte ska bli rädd, haha.
Ska släpa mig ner till köket och tömma diskmaskinen och sedan ska jag lägga mig här igen och fortsätta kolla på spökena.



Maybe Heaven Right Now Is A Devil Or Angel Away

Canon EOS 500D


Idag har jag varit ute och sprungit i skogen och tog även med mig vovven ut på en promenad genom Munga, så jag har varit ute i två timmar. Har nyss ätit och ska snart ta mig en lång varm dusch. Sedan ska jag bara lata mig och njuta av att det är lördag.

Hoppas ni får en super lördag!

Löfte.


Bilderna är härifrån.



That's it! Nu har jag bestämt mig en gång för alla att det är slut med godis, läsk, bullar och liknande för min del. Har tidigare haft ett nyårslöfte att jag inte skulle äta godis och det funkade jätte bra. Men sedan började jag äta godis igen och har försökt ha sådana löften igen, två eller tre gånger, men det har inte funkat. Men efter tjej-kvällen så har bara tanken på godis och sådant fått mig att må riktigt illa. Kände mig riktigt illamående bara när jag skulle hitta bilderna ovan. 
Nu har jag i alla fall bestämt att det inte blir några mer sådana onyttigheter för mig. Vet dock inte hur länge jag ska ha det löftet än.



-



Canon EOS 500D


Sitter just nu i soffa och äter frukost och tittar på Top Model med min syster. Idag hade jag tänkt träna lite och sedan bara ta det lugnt, kanske läsa en bok, vilket jag inte gjort på evigheter. Känns dock lite deprimerande att det är sista dagen på lovet, men vi har ju faktiskt helgen också :)

Hoppas ni får en bra fredag!


Halloween tjejmiddag.


Canon EOS 500D


Lite bilder från tjej middagen, och jag kan tala om att jag är en aning illamående efter allt vi ätit.

Fringes.


by me.


Jag är helt såld på kläder med fransar, framför allt skor, väskor och västar. Tycker att det är så otroligt snyggt, men det gäller att matcha det rätt!
Är total-förälskad i skorna och väskorna på bilden ovan.


Frulle.






Sitter hos Julia och käkar frukost och tittar på Grinchen :)


RSS 2.0