JUNIS SISTA HELG.

I helgen sov Julia hos mig. I fredags chillade vi bara och tittade på film. I lördags åkte vi ner till cityfestivalen och gick runt lite där. Sedan köpte vi något att äta och sedan drog vi vidare till stallet och jag red. Efter det åkte vi till Subway och åt middag och sedan åkte vi hem och tittade på film. Idag följde jag med Julia till bussennoch tog med Nemo. Efter det har jag gjort rent lite sminkborstar och så har jag tittat lite på tv.
 
jag bloggapåred iPaden och jag har inga bilder på den.

FREDAG


 
Idag var jag i Säter på begravning för mammas morbror Börje. Jag kom hem för ett tag sedan och har precis ätit. Nu sitter jag och kollar på True Hollywood Story med The Kardashians Och väntar på Julia som ska sova här i helgen. 
Jag fick också mitt paket från H&M härom dagen och jag ska lägga ut bilder på grejerna sen!

VAD MIN DAG BESTOD AV.


Nytt.

Lite nya grejer som jag inte visat er än.
 
det här är ett par nya skor som jag och mamma ska dela på priset på så jag får hennes del i present.
 
 
 
Dem här ugnsfasta formen fick jag av mormor i present för att jag gått ut grundskolan.
 
 
Och sist, det här iPhone skalet köpte jag på TGR idag för 30kr.
 

iPad 2

Tidigare bär jag var på Elgiganten så mötte mamma mig där och så köpte hon en iPad 2. Så nu har jag fixat så att den funkar så hon kan börja använda den nu!


Önskelista

Idag har jag varit på stan tillsammans med Emma, efter det åkte jag till Erikslund och kollade på högtalare och dator. Jag ska nog välja ut en dator som jag ska önska mig av pappas släkt när jag fyller år. De hade en där nu som en som jobbade där tipsade om. Den kostade 4990kr på rean och jag vill önska mig den. Dock är ordinarie pris 6990kr och min födelsedag är så långt bort att de förmodligen inte kommer köpa den för rea priset i sådana fall och då får jag förmodligen inte datorn alls. Jag får hoppas på att jag får den ändå eller önska mig en annan.


DAGENS PLAN

Godmorgon! Jag vaknade nyss och ligger nu i sängen och vill somna om. Idag har jag inte några speciella planer förutom att åka till stallet och ta hand om Carras för dagen. Jag ska nog se till att ta lite bilder på lite nya grejer och lägga ut innan jag åker till hästen.


BESTÄLLT HEM GREJER.

Bild från Gotland för några år sedan.
Härom dagen beställde jag hem lite kläder från H&M. Anledningen till att jag beställde var att jag ville ha en kjol därifrån men de hade inte min storlek varken på stan eller på Erikslund, så jag beställde den och tre andra grejer. Så nu går jag förväntansfullt och väntar på att jag kan åka och hämta ut mitt paket! Ni ska självklart få se vad jag köpt när det kommer.

Midsommar!

Igår firade vi midsommar med mammas kompisar i Sala. Det var super kul och det var massa trevliga människor där! Jag har börjat bli väldigt poppis hos barn på senaste tiden. Det märkte jag förut på Ida och Oliver, och igår på Edvin son är tre år. Han ville till och med köpa mig för att jag inte skulle gå igår kväll, haha. Barn har alltid verkat rädda för mig och så nu helt plötsligt så vill de köpa mig. Jag fick också läsa SJU små böcker för Edvin.
Vi sov i alla fall kvar hos mammas kompis igår och åkte hem för ca trettio minuter sedan. Så jag fick skynda mig in och hämta mina grejer och sedan kasta mig på cykeln. Så nu sitter jag på bussen på väg till Carras. Jag ska bara mocka och packa mat åt stackaren som har vilat hela den här veckan, ni kan läsa varför på min andra blogg.

Hoppas ni har haft en trevlig midsommar!


Vill ha! Vill ha! Vill ha!

Som ni vet hade jag stiletto nails förut och jag älskade de! Skit snygga och mycket lättare att ha än vanliga kantiga naglar, enligt mig. Jag vill såå gärna skaffa det igen, men det enda som stoppar mig är Carras. Jag vet inte om jag kommer kunna ha de i stallet. Vi får hoppas på det!


En underbar kväll i bilder.


Skolavslutning och bal.

Först vill jag bara sägs förlåt för så dålig uppdatering men jag har inte kvar datorn och blogg.se soppen krånglar massor.
 
idag hade vi skolavslutning och jag sitter nu hos Julia och leker med deras iPad medan hon duschar. Sen ska vi fixa oss och åka på bal. Ska bli superkul :) tänk att jag har gått ut nian nu! 

Nationaldag och student.

Igår åkte jag hem till Emma ett tag och spelade kubb och pratade lite. Sedan åkte jag till stallet och mockade och packade mat och så borstade jag Carras lite och gick och betade honom en stund.
Idag åkte jag ut till stallet vid halv elva, kom fram ganska sent eftersom på grund av all trafik eftersom det var student idag. Det fick så galet bra att rida idag och jag är så sjukt nöjd!! Efter stallet kom mamma och hämtade mig och så åkte vi hem till mammas kompis och firade att hennes dotter har tagit studenten. Det har varit en super trevlig dag :)


3 Juni.



Förlåt för att jag inte har uppdaterat, jag har försökt via blogg.se appen men det har inte funkat. 

Idag har jag i alla fall varit i skolan och spelat spel i stort sätt hela förmiddagen. Efter lunch drog min klass och en parallellklass hem till min lärare för att umgås och fika. Så vi satt och hade det jätte trevligt i hennes trädgård med paj, glass, kaffe, saft, chokladbollar, vindruvor och jordgubbar. Det var verkligen super mysigt, dock sjukt varmt!

Som ni vet har jag haft mycket problem med min fot och idag blev det galet mycket värre! Tidigare har det gjort väldigt ont men jag har inte haltat men nu gör jag det.. Jag har ju varit hos läkaren och undersökt foten och jag har röntgat den men det visade ingenting. Så han sa att jag skulle fortsätta använda iläggen som jag har köpt till skorna och se om det blir någon skillnad, trots att jag redan hade använt de i någon vecka utan någon bättring. Imorgon ska i alla fall läkaren ringa och prata om vad nästa  steg är. Så vi får se hur det går.

RSS 2.0