Skinny Love x2









 

24 Mars

Bilder från mobilen.

Följde med Amanda till stallet idag igen. Tog med Nemo så han fick lite mortion också, och till min stora förvåning så skötte han sig exemplariskt!



Sail With Me Into The Dark.



Har denna underbara låt spelande i högtalarna medan jag håller på att leta reda på något roligt recept. Är på bakhumör.
Idag blir nog en tråkig dag. Har varit ute med hunden och det blit nog inte så mycket roligare än såhär. 

Nålfobi.

 Bild från 2012.


Imorse åkte och direkt till doktorn innan skolan. Tog blodprov igen och det blir bara jobbigare och jobbigare för varje gång. Känner mig alldeles svimfärdig och vågar absolut inte titta på nålen. 


Blev i alla fall sen till skolan men hann jobba klart med allt som skulle göras. Vi har ätit lite tacos och ska nu stänga ner datorn och sova.
Godnatt!

Tjugoförsta Mars.

Bild från mobilen.

Var knappt i skolan idag. Vi hade två lektioner på morgonen och sedan drog vi ner på stan, käkade Subway och åkte till Carlforsska och tittade på en musikal som hette En Snövit Saga. Den var väl ganska så bra antar jag, men jag hängde inte riktigt med.
Nu sitter jag och myser med Nemo i soffan framför Desperate Housewives. Är inne på åttonde och sista säsongen och det är såå spännande!
Snart kommer Amanda hem och ska ordna något att äta, efter det ska jag ta mig en dusch och sedan ska jag nog gå och lägga mig.


Kärt återseende!


Bilder från mobilen.

Följde med Amanda till stallet idag. Hon rider hos en tjej som vi red hos några år när jag var yngre. Hon har ett gäng mysiga islandshästar och hon har kvar två stycken som hon hade när vi red hos henne. Det är Korp, den svarta, och så skäcken Glanni.
Min mamma och syster brukade rida Korp och jag red Glanni. Vi två har många fina minnen tillsammans!
Det kom nästan lite tårar när jag stod i hagen och klappade på honom. Haha, vilken tönt jag är...

Som ni kanske förstår så har jag haft en bra dag. Blev inget bad som jag tänkt mig, men det slutade ju riktigt bra i alla fall! 

Nu ska jag och min mor titta på det nya programmet Helt Sjukt.

This Time Won't You Save Me?

 

Tisdag.

Instagram: matildaallerhed.

Åkte till skolan på förmiddagen och hade nationellt prov i fysik och åkte hem direkt efter det. Jag har bara tittat på Desperate Houswives och målat naglarna efter det.
Imorgon är det studiedag, men jag hade nog inte tänkt åka till skolan i alla fall. Då ska jag ta ett långt varmt bad och bara
Ha det bra.

Hackad.

Våran katt Puma som vi hade ett tag.

Igår kväll tog  jag en promenad med Nemo och när jag kom hem undrade min mamma varför jag hade skickat ett meddelande till henne på facebook där det stod "Hej:) Hur är det?". Det visade sig att någon hackat min mejl och min fb och skickat ett sådant meddelande till tre andra också. Lyckades i alla fall "få tillbaka" kontona.

Idag har jag varit hemma. Kan knappt andas genom näsa, ont i magen och feber. Usch! 
Jag ska försöka ta mig till skolan imorgon på förmiddagen eftersom vi har ett NP då, och det vill jag inte missa. Det är fysik och jag kommer förmodligen få ett stort fett F, för jag kan absolut ingenting...

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan blir det mer Desperete Housewives.

.



Idag var det tänkt att jag ska följa med min mamma och syster till mina kusiner och fira en av de, men är som sagt förkyld och känner mig inte såvärt sugen på att göra något idag, så jag struntar nog i att åka. Så jag ska packa och sedan när de har varit hos kusinerna så kommer de förbi här och hämtar mig. Tar förmodligen en promenad med Nemo när jag kommer till mamma, det har jag alltid ork till!
Ha en bra söndag!

American Horror Story.




Idag har varit en lugn dag. Skulle följt med pappa och Marie hem till Andreas och fira hans tjej som fyllt år, men jag var sjukt trött och är dessutom förkyld. Så jag stannade hemma och tittade lite på tv och gick på en liten promenad. Nu ska jag hämta något att äta och sedan ska jag titta på American Horror Story. Jag brukar inte kunna kolla på läskiga filmer eller serier själv, så vi får se hur länge jag tittar innan jag måste stänga av.. haha.

Ha det bra!

Äntligen Hemma!



Kom precis hem från Emma. Åkte hem till henne direkt efter skolan och käkade där och lite så. Sedan runt halv tio gick vi ut till bussen. Vi satt och väntade i en timme (!!) och den kom aldrig. På vägen därifrån insåg vi att den bara gick åt ett håll och så fick min kära far ringa en taxi åt mig... Så nu, efter en och en halv timme är jag äntligen hemma!
Nu väntar en liten stund framför tvn och sedan är det sängdags!

Allting Går Upp För Mig När Solen Går Ner.



Åkte till Björnön med skolan idag. Vi gjorde ett försök att gå på isen, men det gick ju sådär. Det slutade med att vi flydde därifrån. Resten av dagen grillade vi hamburgare, skrattade och frös. 

När jag sedan kom hem så fixade jag lite käk och så tog jag mig en varm dusch. Nu är myskläderna på och jag tittar på Catfish. Snart blir det middag och sedan ska jag nog lägga mig i sängen och sätta på en film.

It's My Addiction.

















Ligger och tittar på Desperate Housewives. Förvånad? Förmodligen inte...
Det är typ det ända jag gör nu för tiden. Ligger i sängen och glor på den här underbara serien! Är halvvägs på sjätte säsongen, och sedan är det bara två säsonger kvar. Vad ska jag göra då..?

Inte bra.




Sitter i skolan och känner mig inte alls bra. Illamående, huvudvärk och tjock i halsen. Men inte bara på det sättet som det brukar att det gör ont att typ svälja och sådant men det känns också liksom som lite tungt/trögt att andas... Hmm... vi får väl se hur länge jag blir kvar i skolan..



Melodifestival.

Instagram: matildaallerhed.

Melodifestivalen var riktigt kul. Måste säga att det var sjuukt mycket bättre live än på tv, men så är det ju oftast. 
Igår kom systern, hennes pojkvän och farmor hit och åt middag. 

Nu ligger jag framför tv:n och tittar på Teen Wolf med världens huvudvärk och illamående. Fattar inte varför jag mår såhär hela tiden!? 
Jaja, får hoppas på att det blir bättre till imorgon i alla fall.

..

 
Efter skolan idag drar jag hem och packar lite grejer och sedan blir jag hämtad av Amanda och Fredrik och så ska jag sova hos mamma och sedan åker vi till Stockholm imorgon för att gå och kolla på Melodifestivalen. 

Grattis Nemo!



Idag fyller min lilla lurvboll 3 år! Grattis bubbelito!




Skinnjackan är framme!

Bild från Instagram: matildaallerhed.

Nu har jag varit hemma i två dagar och mår bättre så i morgon blir det skola igen.
För övrigt är vädret helt underbart och jag har använt skinnjackan två dagar i rad(!) när jag har varit ute och promenerat. Såå härligt.
 
 

Friends Forever.


Jag och Annie.

Don't Let The Bastards Get You Down.




Idag åkte jag hem från skolan efter lunch för att jag inte alls mådde bra. Mår fortfarande dåligt, men tog en tablett för ett tag sedan, så det var bra en stund i alla fall.
Blir förmodligen hemma imorgon. Får ta det lugnt och kanske gå ut en stund och så.

Fjärde Mars.


Utveckling.


Zandora. Ett isabellfärgat, svenskt halvblods sto på 165cm från Lysekil som vi köpte.


Maffia. Ett brunt halvblods sto från Gävle. Vi tänkte köpa henne, men det var några andra som köpte henne innan.



Luna. Ett isabellfärgat halvblods sto från Motala. Vi provred henne i samma veva som Zandora. Hade vi inte köpt Zandora hade det kanske blivit Luna.



Hittade som sagt en massa bilder igår och även en del videos på Zandora(hittade ingen med Yasmine) och några hästar som vi varit och provridit. Har tyvärr inte hittat någon nyare video så man kan se skillnad på hur jag red då och hur jag rider nu. Men jag själv vet att det är stoor skillnad!

Jag kunde inte sitta stilla med varken händerna eller skänklarna.
Var ofta alldeles för framåtlutad.
Hade också ganska ofta tårna pekande mot marken.
Jag "lät mig" dras med så fort hästen röck lite i huvudet eller så.
Jag kunde inte heller få ner huvudet på hästen, överhuvudtaget.

Jag har fortfarande massor kvar som kan bli bättre, men det är också mycket som redan blivit bättre.

Gull ♥



Några väldigt söta och smickrande bilder på Zandora. 

Dagen.




Imorse åkte jag med mamma in till stan för att gå till Lars Wallins utställning och sedan ta bussen hem vid 11:15. Men när jag kom fram till konstmuséet så öppnar de inte förrän klockan tolv, och nästa buss skulle gå vid 15:15. Men jag bestämde mig för att stanna kvar på stan i alla fall. Så jag traskade iväg till biblioteket och irrade runt där ett tag. Sedan gick jag låångsamt tillbaka till muséet och de öppnade strax efter att jag kom fram. 
När jag var klar där, en halvtimme senare, gick jag till centralen och började vänta på bussen. När det var över två timmar kvar.. haha.
Så där satt jag i kylan, med huvudvärk och mensvärk som bestod av illamående och magont som gjorde att det kändes som att jag kunde svimma eller spy närsom. Inte nog med det. Det åkte även förbi en jävla saltbil som spruta salt på mig. Tre gånger!...

Nu när vi kommit hem har jag tagit det lugnt och tittat på Desperete Housewives. Jag har även hittat en massa foton som jag suttit och kollat igenom, så ni kommer få se många bilder på bland annat mig när jag var mindre och djuren vi har haft. 

RSS 2.0