Helgen.

I lördags åkte jag ut till stallet vid elva och så var jag med och jobbade som funktionär på hopptävlingarna. Det drog ut jätte mycket på tiden så jag var tvungen att gå tidigare för att hinna rida innan jag skulle ta bussen hem. Men jag hann inte i alla fall så mamma fick hämta mig och så åkte vi och köpte kebabtallrik innan vi drog hem.
 
Igår var vi i Säter och hälsade på min mammas morbror. Det var väldigt jobbigt eftersom han har cancer och bara låg i sängen och man verkligen såg hur sjuk han var. Så det var jobbigt, men det var ändå kul att få träffa honom en sista gång. 

Blodprov.

Åkte till doktorn och tog blodprov innan skolan. När jag sedan kom till skolan och drog av mig jackan så slängde jag upp armen och sa "titta!" till mina kompisar. Jag tyckte jag fick en väldigt konstig reaktion och de såg nästan rädda ut när de tittade på min arm. Så jag tittade på den jag med och upptäckte att hela tejpen och bomulls grejen som satt på armen var helt röd av blod.
Så jag och en lärare fick gå på plåster jakt.


Måndag.

Idag gick jag från skolan typ 20minuter tidigare och blev hämtad av mamma. När vi gjort det som vi skulle så följde jag med mamma till jobbet en stund och sen kom Amanda efter ett tag och så gick vi ner till Global Living och käkade lite. Sedan gick jag och Amanda lite på stan och sen så gick vi till torget och köpte jordgubbar och sedan till Coop och köpte glass. Så nu sitter jag på balkongen hemma hos hennes kille medan de springer runt där inne och städar och packar upp grejer från deras trip till Ullared i helgen.


Seg Skoldag.



Jag har precis gjort det näst sista np:t i matte. Har bara det muntliga kvar och sedan är alla proven klara. As nice! Så nu sitter jag i alla fall ensam i klassrummet med Tove Lo i hörlurarna och väntar på att mina kära vänner ska bli klara med provet de med. 
Har matte på eftermiddagen också och jag orkar inte... Efter skolan ska jag traska runt lite på stan med två kompisar. 

Hörs! 

Nemo 10/5.


Tove Lo. Ny Favorit.

 Habits:



Lova Ballad:



Har börjat lyssna på den här grymma tjejen en hel del de senaste dagarna. Är helt förälskad i hennes musik!

Sala.




Igår åkte jag, mamma och syster in till Sala och handlade massa grejer. Eller... Jag fick en solkräm och så köpte jag och Amanda en kavaj tillsammans. Lägger ut bild senare. Vi åt lunch på Mat o Prat och sedan åkte vi hem. När vi kom hem tog jag med kameran ut och fotade lite. Ni får fler bilder senare.

Det Underbaraste.


Bilder från google och tumblr. 


Gissa om en sådan här sötnos är med på min önskelista. Högst upp!

Hur Dom Än Försöker Ta Oss Ner På Jorden.

Bild av mig. 

Idag har varit en ganska bra dag. Fick sluta tidigt i skolan, behövde bara spela upp en låt som jag skulle gjort för länge sedan och sen fick jag gå. Så jag åkte ner på stan och åt lunch med mamma och sedan åkte jag till stallet. Nu ligger jag i sängen och känner mig inte helt 100. Egentligen vill jag bara stanna hemma imorgon, men vi har np som jag inte vill missa och så ska jag iväg på eftermiddagen, så jag har inte direkt något val.
Nu ska jag gå och lägga mig. Är super trött och behöver verkligen vila upp mig om jag ska orka med morgondagen.

Ha det bra!

Nytt.

Armband  69.90kr (tror jag)  //  Klänning 99kr (ordinarie 149kr)

I lördags åkte jag och mamma förbi Hälla innan stallet, så jag kunde gå in på H&M och köpa en klänning som jag sett förut och jag köpte även ett armband.

Vad Gör Man När Allting Kommer Ikapp?

Mår inte alls bra just nu. Vill bara lägga mig ner och gråta. Sjunka ner under jorden och bara försvinna. Allt är bara så fel. Fel fel fel! Jag orkar inte med någonting just nu. Alla tankar bara snurrar och känslorna svämmar över. Saker som inte verkade vara någon big deal igår, gör idag att jag mår skit. Allt kommer ikapp och jag börjar inse saker som jag inte insåg innan. Jag har blivit tvungen att acceptera saker som jag vägrat acceptera innan. Sanningen.

Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vill inte behöva hantera problemen eller något annat för den delen. Jag vill bara bo i min säng och bara lämna den för djuren och sedan krypa ner igen och glömma allt. Jag vill ligga här tills allt är borta. Tills inget finns kvar. Tills allting är bra igen. Där jag mår bra. 

Just nu orkar jag inte någonting. Jag orkar inte. Jag orkar inte. Jag orkar inte.
Det är så mycket känslor och allt kommer på en och samma gång. Hat. Saknad. Sorg. Beskivelse. Ilska. Svek. Och det här var bara en liten del av allt jag känner inom mig. Har ingen ork överhuvudtaget till någonting, utom djuren. 

Behövde få skriva av mig lite.
Det kommer bli mindre uppdatering ett tag framöver och jag hoppas ni förstår. 
Nu, ett tag, ska jag ägna mig åt det jag älskar och som får mig att må bra. Djuren.  
Ta hand om er. ♥



Bjuda på tårta.





Som jag skrev på den andra bloggen så ramlade jag av igår och alla vet ju att om man ramlar av så får man bjuda på tårta! Så när vi kom hem så ordnade jag lite glass med maränger á la LCHF + jordgubbar. Det var riktigt gott, men jag mådde as illa resten av kvällen och mår illa idag också. 
Men som sagt, gott var det och ganska så fint om jag får säga det själv.

Nytt.



Efter stallet igår åkte jag och Amanda til Coop och handlade lite. Då köpte jag de här två nagellacken för 13 kr styck.

När Någon Visar Sitt Rätta Jag.

Hej. Är inte ett dugg pepp på skolan idag, illamåendet är tillbaka och jag vill bara hoppa på nästa buss hem och lägga mig och vila. Men jag ska vara i skolan så länge jag orkar i alla fall.


5 saker.

- Jag älskar när saker luktar gott. Som till exempel läppstift och hår produkter.

- Fötter är nog det äckligaste jag vet. Tål knappt mina egna.

- Jag tror inte på ånger, slumpen eller tur.

- Jag har ett beroende av att kacka i trä så fort jag ser att klockan har dubbel siffror, som till exempel 13:13 eller 21:21.

- Jag tål inte att höra folk tugga eller bara låter allmänt med munnen. Det börjar växa en galen ilska inom mig och jag brukar få lämna rummet för att inte bli helt tokig.

Valborg

 
Ljungkile 2008. 

Hade en super mysig kväll med tjejerna igår. Vi drog först till Hälla och sedan vidare till Djäkneberget. Där var vi ett tag, tills brasan tändes och sedan promenerade vi hem till Julia och chillade lite där och sedan blev jag hämtad. 
Idag på dagen har jag inte några planer, ska nog bara vila, är extremt trött, och sedan vid fyra åker jag till stallet :)

RSS 2.0