SKOLAN

 
 
 
Sitter i skolan och försöker plugga till ett biologi prov som vi ska ha på torsdag, men det går inte alls bra. Kan inte koncentrera mig! Var i stallet på förmiddagen och är helt död! Vi alla skulle bli longerade och då fick jag rida på Leila. Är öm i hela kroppen eftersom vi red utan stigbyglar och så gjorde vi övningar med armarna för vi fick inte hålla i tyglarna. 
Efter skolan ska jag gå direkt till stallet och rida Carras. Efter det ska jag åka ner på stan och äta med mamma innan vi ska gå på teater. 

F R E D A G

Bild från weheartit. 


Hejhej! Nu på morgonen har vi haft stalltjänst och har mockat boxar, tagit ut hästar och fixat lite. Nu ska vi har hästkunskap i 40 minuter. Efter skolan kommer en kompis till mig och så ska vi typ titta på film och käka middag.

Mina nya kompisar

Godmorgon!

Bild från tumblr.
 
God morgon! Vaknade nyss och ska precis börja göra mig i ordning. Måste säga att jag är ovanligt pigg med tanke på att klockan är kvart över sex. Idag när jag kommer hem ska jag sätta mig och fixa med bilder. Lägga över på datorn, redigera och lite sånt. Får se om jag uppdaterar ner under dagen eller om det blir när jag kommer hem.
Puss!

Ny Dator.

Enda bilden jag har på datorn so far :)
Idag fick jag hem min kära kära dator! Och det innebär mer bloggning! Ville bara berätta det innan jag går och lägger mig :)
 
God natt!

Bild från tumblr. 
 
Den här veckan red jag onsdag, fredag och söndag och det har gått riktigt bra!
Igår åkte jag och Amanda till Strömsholm och gick på en föreläsning av Jens Fredricson som hette "ekipagets utveckling"  och sen en annan som hette Hästhållning.efter de tålde vi till donken och åt och sen skjutsade hon hem mig. Senasre skjutsade mamma ut mig till Sandra där vi var ett gäng som sov i hennes husvagn och hade trevligt. Idag hämtade mamma misådär ute och sen åkte jag till Carras och var där till typ åtta och sen åkte vi hem.
Bara en liten uppdatering eftersom jag inte bloggar på ett tag. 
 
Jag har även beställt hem en dator som kommer när som helst! 

KVÄLLEN.

 
 
 
Kom nyss hem och ligger nu utslagen i sängen. Har haft en underbar kväll med ett underbart gäng med massa tacos, chips, dans, musik, sång, läsk, morötter och en hel del garv! 
Tänkt åka till Rocklunda imorgon och titta när Pernilla tävlar men tror tyvärr inte att jag hinner. 
 

.

 
Bild från skolans hemsida. 
 
 
Igår på ridningen fick jag rida på Kalla. Det gick bra och det är så kul för hon fler ut som en känguru uppifrån för att hon har så stora öron, haha. Idag ska jag rida på Carras efter skolan. Ska bli så underbart! Känns som det var typ hundra år sedan jag red honom. 
Nu sitter jag i skolan och har Naturbruk men jag blev precis klar så nu får jag sitta och bara ta det lugnt!

MIN ÄLSKADE SAKNADE VÄN

 
 

I DON'T THINK ABOUT YOU

 
Bilder: WeHeartIt    Collage: jag

Mår inte bra..

 

Bild från WeHeartIt

 

Igår efter skolan åkte jag och Pernilla ner på stan och shoppade lite. Jag köpte ett par nya byxor på BikBok för 199kr som ni får bild på senare.

Sitter nu i skolan och ska ha historia men vill bara åka hem just nu för jag har så ont i halsen och bara hostar hela tiden, och jag känner mig verkligen inte frisk... Vill bara hem och lägga mig på soffan och sova! 
Mår inte alls bra! Kan inte jobba :(


Söndag

 
 
 
Idag skjutsade mamma mig till stallet. Eftersom jag håller på att bli sjuk så tyckte inte mamma att jag skulle rida så vi åkte ut som jag kunde mocka och packa mat till Carras. Nu sitter jag och äter lunch och dricker vatten med brustabletter.
 

Full rulle.

 
 
 
Igår var det fullt ös hela dagen. Först kom min moster för att hälsa på katten och fika. Sen kom tjejerna över och vi  hade lite mys med katten, film och godis. Vi gjorde tacos och så kom Amanda och Fredrik hit och åt middag. Tjejerna åkte hem runt 22 och Amanda och Fredrik runt tolv. 
 
Idag känner jag att jag håller på att bli sjuk igen... Det rasslar ordentligt i halsen. Ska snart göra mig i ordning och åka till stallet och rida på monster hästen.

RSS 2.0