Onsdag

Haha...

Hej! Idag på förmiddagen hade vi dressyrträning där jag red Leila och det gick väldigt bra. Nu har vi engelska lektion och jag får sluta lektionen tidigt eftersom jag är klar med den senaste uppgiften. Sen ska jag göra omprov i historia. Jag får förhoppningsvis göra det direkt efter engelskan så jag hinner med tre bussen, annars kommer jag hem klockan fem. 


True Escape

Panorama
Testade göra panorma viker på telefonen häromdagen, det blir faktist ganska coolt. Jag testade som sagt bara så det blev en bild på vardagsrummet och en på tomten precis utanför dörren.

Godmorgon torsdag
Godmorgon! Står redan och väntar på bussen till skolan. Normalt står jag här en timme senare, men det blev såhär idag. 
Carras ska ridas idag efter skolan och sen blir det hem och njuta av att min mor inte är hemma.
Ha en bra dag!

Beauty

Superkebab
Efter skolan drog jag och mamma till Köping och köpte ett skåp till mitt rum, sen hem för att lämna det och så vidare till Sura för att köpa ett bord till vardagsrummet. På vägen hem åkte vi genom skultuna och köpte pizza som vi nu ska äta :)
Puss

Hoppträning
Sitter i ridhuset och har precis hoppat med Svante. Nu ska vi sitta och titta när de andra hoppar. Sen slutar vi klockan fyra. Sandra filmade så det kommer förhoppningsvis upp bilder sen, om jag lyckas ladda upp de ;)
Puss

Tisdag 21 Januari.
Hejsan! Igår hade jag en hemskt huvudvärk och var dessutom super yr. Mår lika idag fast ändå lite bättre än igår, så vi får se hur länge jag orkar vara kvar i skolan idag. Vill egentligen vara kvar i skolan då vi har hoppning i eftermiddag. 
Hoppas ni har en bra dag!

Garnier Respons Marvellous Nectar


Köpte det här shampoot och balsamet häromdagen. Såg det på reklam förut och det var liksom "det där måste jag ha!". Så nu har jag köpt det och det var super bra!  helt underbart. Ska åka och köpa inpackningen också. Rekommenderar de här starkt. 
Puss

22:09


Wilson och Guiniss

Studiedag imorgon! Skööönt. Ska bara vara hemma och ladda upp inför en ny skolvecka. Ska till stallet också och rida Von. 
Sötnosarna på bilder är två mini åsnor som står i stallet under vintern. Adorable! 

Di Spagna

Von

Igår fyllde farmor år och då bjöd hon oss på middag på di spagna. Det var trevligt och efteråt åkte vi hem till Amanda och Fredrik. Jag stannade kvar där tills klockan var runt halv elva, då skjutsade de hem mig. 

Om någon timme kommer Amanda och hämtar mig så ska vi åka ut och rida Vons ägare är bortrest så jag får rida henne hur mycket jag vill nu under en vecka. 

Sa ju förut att jag hade lite tråkiga nyheter att berätta och det är att jag ska sluta rida på carras. Jag är ju dressyr ryttare och känner att jag inte kommer någonstans med honom. Jag ska förhoppningsvis rida Von fram till att jag hittar en medryttarhäst. 

RSS 2.0