Vinnare - E.L.F

 
För några dagar sedan fick jag hem ett paket med fyra produkter från E.L.F som jag vunnit i en tävling på den här bloggen! Produkterna jag fick hem var en flytande rouge, en läppenna/läppglans, mineralögonskugga och en "all over colour stick" som man kan anävnda till i stort sätt vad man vill. 
 
HD Blush
Nyans: Showstopper
En flytande rouge verkade väldigt spännande när jag såg vad för produkter jag skulle få hem i brevlådan. Blev dock väldigt tveksam när jag såg färgen jag fick. Mörk lila... Gick direkt in på elfs hemsida och kollade på deras video (som de har på de flesta produkterna) hur det är tänkt att man ska använda den. Det visade sig att man blandar ut den med foundation så man får så stark nyans man själv vill ha. Tycker dock att färgen, trots att man blandat ut den, skulle bli för mycket. Då såg jag att man även kan använda den på exempelvis läpparna! 
 
 
Jumbo Lip Gloss Stick
Nyans: Flirty & Girly
Supersnygg färg! En lite mörkare rosa med glitter. Är normalt inte så jätte förtjust i glitter, men den här var riktigt snygg. Den ger även en (enligt mig) väldigt skön känsla på läpparna. Det är en mint liknande smak och ger en lite kylande känsla på läpparna. I like it so far!
 
 
Mineral Eyeshadow
Nyans: Trendy
En riktigt snygg färg på ögonskugga! Vet inte ens hur man ska förklara färgen (bilden ger ingen rättvisa), men snygg är den! Det här är en väldigt pigmenterad ögonskugga så man behöver absolut inte använda mycket. Tror inte jag äger någon annan ögonskugga som är i löst puder och jag måste säga att jag gillar det faktiskt.
 
 
 
 
All Over Color Stick
Nyans: Lilac Petal
I love it!! Vem kom på den briljanta idéen att göra en produkt som du använder till precis vad du själv vill. Den kan användas på läpparna, ögonen och som rouge. Den kan även användas som highlighter vid ögonbrynen, men personligen skulle jag aldrig ha en rosa färg där. Dock älskar jag den ljusrosa färgen för läpparna och kindbenen! Kan säga att detta kommer bli min go to rouge framöver!
 
 
alla bilder av mig.

Kommentarer
Postat av: Matilda Blomqvist

Hejhej! Ville bara tipsa om att jag just nu gör bloggdesigner efter dina önskemål, läs mer här: http://matildablomqvist.blogg.se/2014/july/vill-du-ha-en-ny-bloggdesign-2.html#comment

Ha en fortsatt trevlig kväll, kramkram! :)

2014-07-14 @ 22:35:09
URL: http://matildablomqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0