lördag.

Bilden har inget med inlägget att göra, men här är i alla fall super söta Elof, en av ponnytravarna som står på skolan nu i två veckor! 


Hej! Idag har vi haft ett helt underbart väder! Solen skiner och just nu står det 28 på termometern! Jag har legat ute i solen i stort sätt hela dagen. Blev så seg och trött att jag gick in och la mig en stund och somnade. Nu ligger jag i soffan och mår lite halv dåligt faktiskt. Vaknade med världens ont i halsen idag och nu är jag alldeles täppt i näsan och lite illamående... Vi får i alla fall hoppas att det går över snart. 

Nästan allt klart!




Idag hade vi trav på morgonen, körde ut en sväng och jag körde Acke. Sedan fick vi tidig lunch igen, så vi fick ca två timmars lunch idag igen. Då passade jag på att sätta mig och plugga så nu har jag gjort klart fyra av fem uppgifter som jag hade i rest! Helt underbart att ha det gjort. Nu ska jag hem och göra klart den sista uppgiften och sen ska jag belöna mig själv med slapp i solen!

Underbart

 
Idag har jag varit i skolan ett tag. Hade dressyr på morgonen och vi fick välja hästar, så självklart varlde jag bästa Svante. Vi red först ut en liten runda och sedan fick vi rida självständigt i paddocken en stund. Han gick super fint, men jag hade dock velat rida längre, men jag är ändå nöjd. Vi fick sluta stalltjänsten tidigare eftersom vi blev klara så snabbt, så vi hade mer än två timmars lunch och sedan hade vi nationella i svenska. Vårt allra sista nationella! Skönt att vara klar med det. Vi hade tre timmar på oss att skriva provet, jag gjorde klart det på ungefär en halvtimme, så jag hann med ett bussen. Det är verkligen så skönt att komma hem tidigt! Måste tilläga att vädret idag är helt underbart! Hur härligt som helst!

Strömsholm...

Busen som bebis. 
 
Igår när Pancakes kom in efter en heldag utomhus så gick han direkt och la sig, normalt springer han alltid upp och äter först, men jag tänkte inte på mycket på det. Sen efter ett tag satte jag mig ner för att klappa honom och jag kom då åt hans framben och han började direkt skrika. Då kände jag att hela hans vänster fram är super svullet, typ dubbelt så tjockt som normalt. Min första tanke var ormbett, vet ej varför, men har för mig att man blir svullen då. Så jag ringer i alla fall till mamma och när hon kom hem så kollade vi lite på benet. Vi ringde till Strömsholm flera gånger för att fråga frågor och lite så. Han hade så himla ont så det slutade i alla fall med att vi hoppade in i bilen och åkte till Strömsholm. Vi var väl framme där någon gång mellan halv åtta, åtta. Vi satte oss i väntrummet och väntade och väntade och väntade och väntade. Till slut, när klockan var ungefär elva, så fick vi träffa en veterinär. Hon undersökte honom och allt såg okej ut tyckte hon, men hon konstaterade att det med största sannolikhet var ett ormbett. Vi bestämde oss för att han fick sova kvar där under natten, så någon som vet vad de håller på med kan hålla lite koll på honom. De tog lite prover och så då giftet, i värsta fall (inte så vanligt) kan skada njurar och levern, vilket kan resultera i att katten inte lever lika länge som den skulle gjort.

Allt verkade bra en sålänge så vi hämtade hem honom idag igen. Han är inte alls lika öm i benet som innan, vilket är skönt så man inte behöver vara lika rädd att man ska göra illa honom. Vi skulle åka tillbaka med honom om ca två veckor för att ta lite fler prover och se om det blivit någon skillnad i hans värden, och det hoppas vi att det inte har blivit. Vi kom hem runt halv ett och jag låg i sängen vid ett, så man kan ju säga att jag var lagom pigg imorse, haha. Men det är skönt att ha honom hemma i alla fall och att han mår bra trots allt!

IT WILL ALWAYS COME RIGHT BACK

 
 
Imorse när jag vaknade tog jag en promenad på ca en timme med Nemo. Efter det la jag mig ute och solade en stund, som ni ser på bilden skulle jag kunna behöva lite färg, haha. Nu har jag suttit framför tv:n en stund och ska snart gå ut och sätta mig en stund till.

I got a lot of love and a happy home.

 
 
 
Just nu är det den här låten som spelas om och om igen i mina högtalare. Helt underbar låt, får rysningar i hela kroppen och sitter typ och gråter. Super bra låt och jätte fin text!

13:00



Gjorde nyss det sista nationella som vi har i engelskan och det är så skönt att ha fått det gjort! Nu sitter jag och väntar på bussen för att åka hem. Det finns nästan inget bättre än att sluta tidigt på en fredag. 

this ain't love it's clear to see

 

14-05-14

Nemo ❤️
 
Idag kom jag hem runt fem och hade med mig McDonald's hem, mums! Är ensam hemma tills imorgon så det är skönt. Hade som sagt ett Nationellt prov idag och har ett till imorgon. Hade även dressyr idag och jag fick välja häst, så jag valde såklart Svante eftersom han gått så himla fint de senaste gångerna, och det gjorde han även idag! Idag fick jag ner honom fortare än de tidigare gångerna, vi börjar nog få lite bättre koll på varandra och börjar lära känna varandra lite bättre.
Ha en bra kväll!

Hoppning med Gullan

Gammal och suddig bild på mig och Gullan 

Idag på hoppningen red jag på Gullan. Hon har går super bra 
med mig på dressyren, men när jag har hoppat henne (en gång) så hat hon typ vägrat gå framåt. Idag fick jag knappt stopp på henne istället.. Jag är inte alls nöjd med dagens pass, usch! Hon lyssnade inte på mig för fem öre! Imorgon bitti har vi dressyr och vi hoppas på ett bättre pass så istället.

Tillbaka i skolan



Första dagen i skolan är avklarad. Skönt! Känns faktiskt lite ovant att vara tillbaka i skolan efter tre veckor. Nu har jag precis gjort klart min powerpoint inför muntliga svenska nationlla som vi har imorgon. Den här veckan har vi hela fyra nationella prov! Helt sjkut!
Nu ska jag slå mig ner framför en film och sedan är det sängen som gäller för min del.

Lördag

(Har dåligt med bilder) 
 
Hej! Förlåt för min frånvaro de senaste dagarna. Har inte direkt haft något att skriva om och har varit väldiggt trött när jag kommit hem. Igår var som sagt sista dagen på praktiken. Skönt men ändå lite tråkigt då jag har spenderat de här tre veckorna med super härliga människor, och super fina hästar. 
Idag ska vi åka till Fellingsbro på 30-års fest för min morbror, så nu håller jag på att göra mig i ordning.

Sista veckan

Pancackes
 
Sista veckan på praktiken, bara tre dagar kvar nu! Ska bli så otroligt skönt att återgå till de vanliga rutinerna. Tänker mig hela tiden att när praktiken är slut så kommer jag kunna vara vaken så länge jag vill och gå upp senare osv. Vilket är heelt feeel, går upp ännnu tidigare till skolan... Jaja, ska i alla fall bli skönt och kul att äntligen få träffa mina kära vänner som jag inte träffat på snart tre veckor igen.

Grattis på födelsedagen hjärtat ❤️




Första Maj

Bild: weheartit
 
Maj. En månad kvar till Juni. En månad kvar till sommar. Helt sjukt! Har en veckas praktik kvar och sedan är det bara några veckor i skolan innan sommarlov! 
Tycker att det är lite ironiskt att det var sista april igår, Valborg. Dagen då vi firar att våren är här, och idag, 1 maj vaknar vi (här i Västerås i  alla fall), tittar ut genom fönstret och ser SNÖ... Som tur är har den smält bort nu och kommer förhopningsvis inte tillbaka förrän i December.

RSS 2.0