NY BLOGG!

Från och med nu hittar ni mig HÄR!

Lugn Helg

 
 
Hej! Denna helg blir en väldigt lugn helg. Jag har lämnat ifrån mig Svante de här dagarna då jag ligger hemma med en hemsk öroninflammation. På förmiddagen idag så åkte jag iväg (trots att jag är sjuk) och tittade när min syster tävlade i den såkallade ridskolecupen. Det är tre ridskolor med islandshästar som tävlar i lag mot varandra i olika grenar, idag var det hoppning och självklart så tog min systers lag hem vinsten. 
 
Nu är det som sagt vila som gäller tills helgen är slut. På tisdag ska jag och Svante träna för Lotta Björe och är anmäld till P&J på lördag och då kör vi på 90cm!

Hoppträning med BubblanUrsäkta dålig kvalité på bilderna.

Hej! Idag hade vi sallet hela dagen, dressyr på förmiddagen och hoppning på eftermiddagen. På hoppningen fick jag rida Bubblan, den första skolhästen jag red, och har varit livrädd för att rida henne igen. Hon är stallets största häst och jätte stark. Men idag blev jag såå glatt överraskad! Inte nog med att det gick bra för oss (trots att jag var riktigt nära en avramling, haha), jag blev helt kär! Vilken underbar häst hon är! Det hade jag verkligen inte förväntat mig och nu vill jag ha henne på många fler lektioner frammöver! :) 

StalletHej! Är precis på väg ut till stallet för att fixa åt Svante. Tänkte ta en sväng ut i skogen med honom så han får ta det lite lugnt idag. Sedan ska jag direkt hem igen och fixa lite hemma, har städat undan en massa i mitt rum idag så jag ska fortsätta med det. 


Sjätte Februari

Bild från en av videorna på min instagram, matildaallerhed.
 
Hejsan! Har legat hemma i soffa framför Desperate Housewives hela veckan. Har haft ont i halsen, jätte snuvig och har även jätte ont i min rygg och höft. Vet ej varför jag har ont där, men om det fortsätter så blir det ett läkarbesök. För er som följer mig på instagram (matildaallerhed) så vet ni att jag och Svante var med på en P&J i lördags som gick jätte bra. Vi hoppade 80cm och vi har aldrig fått en så bra runda tillsammans. Svante var väldigt pigg, mer än vanligt, men trots det så kändes denna runda mycket mer kontrollerad än andra rundor vi kört. Vi kom in perfekt på alla hinder och det blev inte ett enda missförstånd, som det kan bli på enstaka hinder. Men som sagt, vår bästa runda hittills och vi nollade! Nästa gång kör vi på 90cm istället!
 
 

RSS 2.0