Ge Mig Sommar!

 
 
 

Busy Day.

 
Idag har jag haft fullt upp från klockan sju imorse fram till nu. Först klev vi upp för att klockan åtta lämna in Kompis hos veterinären för kastrering och ID-märkning. Efter det åkte vi till stallet för en ridtur på en mycket busig och glad Musse. Efter uteritten åkte vi till Sala för att hälsa på min mammas vän på hennes jobb där vi även handlade med oss lite grejer hem. I Sala blev vi kvar i någon timme för att sedan hämta Kompis i Västerås igen. På vägen hem åkkte vi förbi hemma hos Amanda och Fredrik för att lämna lite grejer vi tagit med till dem från Sala och så köpte vi med oss varsin pizza och lite fika som vi åt hemma hos dem. Sedan var det bara att åka hem och göra sig i ordning, äta middag och sedan promenera till bussen för att träffa en vän på stan. Vi gjorde inte så mycket, utan gick mest runt och pratade lite. Jag kom hem för nästan en timme sedan och nu är det dags att sova. Jag har varit förkyld i flera veckor nu och håller på att bli rejält sjuk nu, så nu måste jag se till att ta det lugnt imorgon, sista dagen innan skolan börjar.

3 Januari 2015

 
Halloj! Imorse åkte jag och mamma ut till stallet för att rida en sväng med Musse. I stallet mötte vi upp min syster också som följde med och precis som igår blev det bara en lugn skrittur. Efter stallet åkte vi vidare för att hämta upp min mammas kompis då vi skulle åka till en gård där två tjejer som vi ridit i samma stall som för ett antal år sedan har startat ridskola. Jätte mysigt och fint stall med urgulliga islandshästar! Har precis lagt mig i sängen för att titta på lite Desperate Housewives och blir nog kvar här resten av kvällen.
Kram

2015

 
Heej! De här dagarna jag varit frånvarande här på bloggen har jag spenderat med vänner, familj och såklart i stallet. Jag har hela lovet haft fullspäckat schema fram till nu. Jag har två hästar att rida nu som står i två olika stall, vilket bara det tar hela dagen för mig, med bussresor fram och tillbaka osv. Nyårsafton spenderade jag med mina underbara vänner och kunde helt enkelt inte få en bättre början på det nya året. Julafton spenderades här hemma med familj och fina presenter. Jag fick bland annat Spotify Premium i ett år, presentkort och ett underbart armband från Ung Cancer. Det är väl unndefär det jag har haft för mig nu under lovet. Jag har precis kommit hem från stallet då jag och mamma tog en liten skrittur med Musse, som ni ser å bilden. Det är en häst som jag precis har börjat rida. Han riktig snygging (som ni ser!) på tre år och ca 174cm. Han är endast inriden och i stort sätt helt outbildad men snällare häst får man leta efter! Så nu är det som sagt späckat schema med både Svante och Musse. Att rida den här hästen är världens chans för mig och jag tror att 2015 har mycket att erbjuda oss!

RSS 2.0