God Morgon!

Vaknade precis och sitter nu och tittar på Khloé and Lamar. Idag ska jag bleka håret, fixa håret, packa och göra mig i ordning för att sedan åka in till stan och möta upp lite kompisar. Sedan åker vi vidare till Hälla och så får vi se vad som händer sen.


Wishlist - Forever21




Kikade runt lite på forever21 och hittade de här snygga kläderna. De är definitivt med på önskelistan! Det är ju trots allt bara 92 dagar kvar tills jag fyller år ;)

Hästblogg!

Tänkte bara berätta lite snabbt om min nya blogg! Där kommer ni kunna följa min utveckling inom hästar och ridning. Anledningen till att jag startade en separat hästblogg är för att jag känner att mina läsare på den här bloggen inte verkar så intresserad av att läsa om hästar och så vill jag ha ett ställe där jag kan gå tillbaka och titta se hur jag utvecklats. Det är mycket lättare då att ha allt samlat på ett och samma ställe än att ha det på en blogg blandat med en massa andra inlägg, om ni förstår vad jag menar. Vill bara tillägga att jag kommer fortsätta blogga på denna blogg också, men inte lika mycket häst inlägg.
Klicka här eller på bilden för att besöka min hästblogg. 

Medryttarhäst!

Hejhej! Idag har jag glada nyheter! Som ni vet så åkte jag och provred en häst i fredags och nu är det bestämt att jag ska börja rida på honom. Vad är det för häst då? Jo, det är en åtta årig halvblods valack på över 170 cm som heter Carras. Han är lite av en utmaning att rida. Har varit väldigt bråkig och har blivit mycket bättre, men kan fortfarande få för sig att hitta på lite dumma saker ibalnd.
Det här känns galet bra och på onsdag ska jag åka dit och rida igen och så ska vi gå igenom allt i stallet och allt sådant, så jag är redo att ha hand om honom tre dagar i veckan!
Jag har tyvärr ingen bild på honom.

Efter skolan.

Linus och Aaron på Rutbo. 


Gud så skönt att det är fredag! Jag slutar som vanligt klockan tre idag. Då ska jag byta om till ridkläder och sedan åka och provrida en häst. Vi får hoppas på att det går bra. 

Senare ska jag lägga mig i sängen och titta på New Girl. Så skönt med helg och att vara klar med alla uppgifter i skolan och inte behöva tänka på hela helgen.

Stiletto Nails.

Kom precis på att jag glömt att visa se mina stiletto nails. Jag måste säga att jag blev väldigt nöjd, speciellt eftersom det var första gången.

Dock har jag inte på de längre, gör kanske nya om någon vecka eller så.


Black And White.


Yasmine 14 Februari 2009.


Yasmine när vi var och provred henne. 

15:06

Idag hade vi dans på idrotten och stället vi var på ligger nära centralen så jag hann till 15 bussen och det är där jag befinner mig just nu. När jag kommer hem ska jag nog titta lite på New Girl och så kanske jag tar en promenad med Nemo :)


Love Everywhere.


Topp - Fashionunion  //  Shorts - Ark  //  skor - GoJane  //  Väska - Metroparkusa  //  armband - NewLook  // ring - Welikefashion  //  Solglasögon - Warehouse  //  Nagellack - Maybelline  

Huvudstaden.

 
 
Sitrer just nu på tåget hem från Stockholm. Vi har varit här hela dagen med skolan, vi har gått runt i lite affärer, käkat på PizzaHut, vart till Riksdagen och så gick vi i lite mer affärer. Nu är vi som sagt på tåget på väg hem till Västerås. 
När vi kommit fram så åker jag och Julia hem till henne. Sedan ska jag sova där och så ska vi ha lite mys :)

Söndag 21 april.

 
Idag följde jag med Amanda ut till Jannicke och gick med Nemo när hon red med en annan tjej. 
 

En Sådan Dag Man Borde Stannat I Sängen.



Igår hade jag en riktigt jobbig dag. Började med att jag försov mig och vaknade ungefär en kvart innan jag skulle börja gå till bussen. Kvällen innan hade jag haft i den där blek sprayen, så  när jag vaknade så var mitt hår fortfarande blött och stank blekspray. Så jag hade i en massa produkter så att det inte skulle lukta sådan där spray. Sedan kastade jag på mig kläder och lite mascara och sedan åkte jag till skolan. Själva dagen var bra och vi fick till och med sluta en halvtimme tidigare. Då tänkte jag att om jag skyndar mig massor så kanske jag hinner med 15.00 bussen. Det första jag ser när jag kommer ut ur skolan är såklart bussen som åker förbi. Så jag fick sätta mig och vänta på bussen som skulle gå kvart i, så det var på gränsen att jag skulle hinna. När vi väl satt på bussen och den kom fram till Pettersberg så var det självklart någon som tog typ fem minuter på sig att betala resor och grejer!
Sedan när bussen var nästan framme på stan så kunde inte busschauffören stänga dörren och höll på att springa fram och tillbaka för att fixa det. När dörren väl stängdes och bussen åkte iväg så såg vi att min buss åkande... 
Så jag hoppade av på stan och sprang till en annan buss för att hoppa av på en hållplats där min buss brukar åka förbi, så jag kunde gå på den där. Men när jag kom fram dit så stod det att den redan hade gått... Så jag fick vänta i en timme på nästa buss och sedan gå hem i stormen. Det blåste så mycket att jag knappt kunde hålla emot så jag gick och vinglade runt på vägen...


Mini shopping.

Här är grejerna jag köpte idag. Skorna jag skulle ha fanns inte inne så vi åker tillbaka senare i veckan.

Jag köpte lösnagel tippar så jag kan göra stiletto nails.
Färgen jag köpte är en spray som gör art håret ser solblekt ut. Jag har använt det förut och det är ett litet steg på vägen till att bli blond :)


NP religion.

Nu har jag precis gjort klart det andra och sista nationella provet vi har dem här veckan. Skönt!
Så nu sitter jag bara och väntar på att provtiden ska ta slut så vi kan gå på lunch.

Efter skolan ska jag ner på stan och köpa present till Emma, hårfärg, skor och lösnaglar. Jag ska nämligen hem och fixa stiletto nails :)


Varm choklad LCHF style.


På bussen hem.

Efter en inte allt för ansträngande dag i skolan sitter jag nu på bussen på väg hem. Kommer vara hemma klockan fem och då ska jag nog testa ett lchf recept på varm choklad som jag hittade. Sedan kryper jag nog ner i soffan och tittar på en film. Det är fördelen med regniga dagar, att man får sitta inne och mysa!


16 April 2013.

Sitter i bilen på väg in till stan. Vi har np i religion direkt på morgonen. Har verkligen ingen aning om hur det kommer gå..


Läkarbesök x3.



Imorse åkte jag till skolan som vanligt. Idag var jag dock bara där i ca tjugo minuter för att hinna till läkaren där jag hade en tid vid 10. Efter det träffade jag mamma på hennes jobb och så gick vi till Nancy's och åt lunch. Sedan gick vi till husläkaren, där jag hade en annan tid vid 12.50 för att kolla foten igen. Vi kom fram till att vi skulle röntga så vi åkte direkt vidare till nästa sjukhus och röntgade foten. När jag var klar med alla läkarbesök så var det ca tjugo minuter kvar tills skolan slutade så vi åkte hem direkt istället.

Mobil inlägg.

Kom nyss in från en PW/spring runda med Nemo. Igår tog det 1 timme 19 minuter och 11 sekunder, idag tog det 1timme 19 minuter och 16 sekunder. Haha. Då sprang jag inget igår och tog en runda som var ungefär 3-4 km längre idag :)

Berättar lite om dagen senare.


Power Walk.

Åkte tillbaka hem till mamma idag och tog med mig Nemo ut på en PW direkt. Var ute i 1 timme och 19 minuter. Nu sitter Nemo ute på en stol och tar det lugnt och jag ska gå och ta mig en dusch.


L Y C K L I G!

Nu är jag så extremt glad. Jag kom in på alla tre gymnaierna som jag sökte till! Nu ska jag fortsätta dansa av gläjde!
Hörs!

Drunk On Champagne.




Nu har jag ändrat namn på min tumblr. Från matildadahlgren till drunkonchampagne. Klicka här eller på bilden för att kika in på den.

Sängdags.

Bild från min insta: matildaallerhed.


Jag har varit i skolan som vanligt de här två dagarna som jag inte bloggat. Igår efter skolan åkte jag till mammas jobb och hämtade mitt nya simkort till det nya abonnemanget så nu funkar allt som det ska, förutom att jag kommer ha ett annat nummer i någon vecka.
Just nu lyssnar jag på lite ny musik som jag fixat, men ska gå och lägga mig nu.



iPhone 4.

Hej. Efter skolan drog jag och två av tjejorna till mammas jobb och hämtade min mobil och sedan gick vi vidare till Squeezed Up. Nu är jag hemma och sitter och leker med min telefon. Laddar ner lite appar, lägger in musik och lite sånt.

Keep Burning Like That Fire.


Ligger i sängen och lyssnar på en massa grym musik. Bland annat No church in the wild - Jay-z & Kanye West (bild 1) och #thatPOWER - Will.i.am ft. Justin Bieber (bild 2).

Idag runt halv nio kom jag hem till pappa igen. I lördags kom släkt och vänner över för att fira min syster som blir 20 år och idag åkte vi hem till mammas kompis för att fira hennes dotter som också fyller 20 år två dagar innan Amanda. Det blev en väldigt trevlig helg med mycket härliga människor. 

Imorgon innan skolan drar jag iväg till mammas jobb och lämnar mina mobiler för att hennes jobbarkompis, som jag köpt min iPhone av, ska hjälpa mig att fixa så att jag kan börja använda den. Sedan så hämtar jag de efter skolan igen. Annars har jag inte direkt planerat något, vi får helt enkelt vänta och se vad som händer.

Ha det bra!

Inspirerande.

 
Ny bakgrundsbild på datorn med en massa härliga och inspirerande bilder.  

Snart ska jag gå ner och äta frukost, sedan ska jag fixa mig och packa lite och sedan kommer mamma och hämtar mig. Vi ska ju som sagt fira min syster som blir 20 år på torsdag. Jag ska ju även köpa telefonen idag och jag lovar att uppdateringen kommer bli bättre men en iphone. Det är inte så roligt att blogga utan bilder, och jag har inte fotat så mycket med kameran den senaste tiden. Jag har ingen aning om hur man får över bilder från den här mobilen till datorn. Det blir jätte krångligt...

Lite Nytt.


Bilder från mobilen/insta: matildaallerhed.
 
Idag drog jag ner till stan och tog ut pengar och köpte värmeskydd till håret och två stycken helt underbara iPhone skal på Monki för 80 kr styck. När jag kom hem åt jag lite och sen tog jag en liten promenad. 

Glad.

Bild av mamma.
Amanda på Zandora, jag på Annie och Akira och Bristol i hagen.


Fick nyss ett samtal av min mor som gjorde mig väldigt glad. Jag håller på att spara till en iPhone och jag behöver mer pengar för att kunna köpa en. Men så ringde min mamma och sa att hennes jobbarkompis skulle sälja sin för 1300 och det har jag råd med!

Så imorgon ska jag ner på stan och ta ut pengar till telefonen. Och sedan på lördag åker jag hem till mamma för att fira Amanda och så sover jag kvar där för att vi ska fira mammas kompis dotter på söndagen.

You Can Try But Never Stop Me.

Bild från Insta: matildaallerhed.

Har precis kommit hem från Emma och käkat lite middag. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag titta på någon film. 
Får se vad som händer imorgon. Kanske träffas någon kompis eller hittar på något annat. 

Påsklov.

Saknar Kreta  ♥
Bilder tagna av systern min.

I lördags åkte jag systern och morn in till stan och käkade trerätters på Ceders och sedan gick vi iväg till SF och kollade på This Is 40. Underbar film! Måste ses!
Idag har jag varit hos min mormor och träffat kusinerna för att fira min morbror. Resten av kvällen ska jag nog bara vara hemma, kanske tar en promenad eller kollar om någon vill träffas. Imorgon bitti ska jag träffa Emma och åka till Erikslund. För min del blir det bara present shopping.

RSS 2.0