Fotojobb!

Bild från Instagram: matildaallerhed

Kom hem från Julia för en stund sedan och har nu krypit ner i sängen. Riktigt trött är jag! 

Vill också berätta att jag har fixat fotojobb! Det är på ridskolan som jag red på när jag började rida från första början. Jag har fått lite datum och tider då jag kan komma, men har inte bestämt något ännu. Ska bli riktigt kul med mitt första riktiga fotojobb!
Kram på er!

Efter Regn Kommer Solsken.




Ligger här i sängen och svättas, har ont i en tand och en massa tankar som snurrar. Har legat här och försökt somna sedan klockan var runt halv tio! Såå frustrerande! Jag hade tänkt lägga mig lite tidigare idag, så jag kan gå upp tidigt imorgon, träna lite och hinna chilla också, innan jag fixar mig och åker in till staden för att träffa Emma och Julia. Ska bli skönt och få komma bort från landet ett tag och umgås med mina tjejor, som om jag aldrig gör det annar ;)

Kan också säga att anledningen till att jag inte bloggat något nu på lovet är att jag denna vecka bara vill göra två saker. Komma igång med träningen och vila.
Skolan håller på och knäcker mig totalt och sedan är det en del annat som händer också. Vet inte hur det kommer bli med bloggandet resten av lovet. Det återstår att se.

Sportlov.




Jag kom hem från Julia runt tolv imorse och gick direkt och bytte om och tog sedan med min Nemo ut på en promenad. Sedan har jag och mamma kollat på Desperete Housewives i stort sätt hela dagen.
Nu ligger jag i sängen och är helt slut. Som sagt, det här lovet kommer jag sova, sova och sova. Det behövs verkligen! Skönt att få ta en paus från "verkligheten" ett tag.
Ha det bra!

Prada Fall Collection 2013




Prada levererar!

Inte långt kvar!

Bilder från tumblr.


Imorgon får jag sportlov och det ska bli så skönt! Behöver verkligen få vara hemma ett tag och bara ta det lugnt. Har varit extremt stressad senate tiden och har mått skit dåligt. Bara tanken på skolan och allt, har gjort att jag bara velat lägga mig på golvet och gråta.
Jag får hoppas att det blir lugnare när jag kommer tillbaka till skolan efter lovet.

Lovet kommer jag börja med övernattning hos Julia tillsammans med Emma. Sedan på lördag ska jag hem och bara ligga i min säng och inte gå därifrån förrän lovet är slut!

Ha det bra!

Harlem Shake.


Bilder tagna med Photo Booth.



Såhär ser vårt klassrum ut just nu. Vi har nämligen spelat in en Harlem Shake video. Ballonger överallt, serpentiner i taket och en massa färgglada kläder utanpå andra kläder. Haha, jätte fult! 


It's Better Than I Ever Even Knew.




Imorse åkte jag och mamma till läkaren och tog blodprov. Fan vad jag hatar nålar! Köpte med frukost från donken efter det. Sedan har jag bara varit i skolan och gjort typ ingenting. 

En lyckad kväll med mina tjejer.


Mobilbild - Samsung Galaxy S.

Bilder från en mycket trevlig kväll med mina flickor. Blev tacos, kladdkaka och melodifestival. Dock blev Mello ett fiasko, och det satt ett gäng mycket upprörda och högljudda tjejer framför tv:n hos Jessica när Ravaillacz gick direkt till final! För övrigt blev kvällen mycket lyckad!


Lördag 16 Februari.




Om en halvtimme kommer Karin och hämtar mig, så drar vi hem till Jessica så ska jag och tjejerna fira henne. Nu ska jag se om jag kan hitta något att slå in hennes presenter i.

Ha en bra lördag!


All We Shared Was A Mattress And A Lie And An Address.

Bild från mobilen, Samsung Galaxy S.

Hej. Idag har varit en otroligt onödig dag. Åkte till skolan oh det första vi gjorde var att spela in en radiorapport, efter det hade vi inget att göra fram till HKK lektionen som var dagens sista allra sista lektion. Men vi lyckades övertala lärarna att vi kunde gå till hemkunskapen och baka, så vi bakade lite kakor till lärarna och sedan på HKK lektionen gjorde vi bröd.

Efter skolan åkte jag ner på stan och köpte lite mer presenter till Jessica som jag och tjejerna ska fira imorgon. Jag köpte även en superfin ram på Lagerhaus som jag länge gått och dregrat över. Jag ska köpa fler när jag vet hur jag vill ha de i mitt rum.

Hoppas ni får en bra fredag!


♥♥♥


Glad alla hjärtans dag på er!

-


Besök hos Realgymnasiet.

Bild från Surahammar Ryttarförenings hemsida.


Hej. Kom precis hem från Sura. Jag åkte som sagt dit imorse och har varit där hela dagen. Först fick  en tjej visa mig runt i stallet medan de andra eleverna hade stalltjänst. Sedan gick vi upp till "klassrummet" och pratade lite. Läraren pratade lite om hur vad man måste göra och så för att lyckas inom hästvärlden, och få börja rida de "fina" hästarna i ett stall. Efter det hjälpte jag några tjejer med ett gurpparbete och sedan gick vi ner till stallet för att fixa i ordning hästarna. Jag fick rida en skäck som heter Klabbe(hästen på bilden). Det gick jätte bra. Men jag kan säga att det känns verkligen i kroppen nu att det var ett tag sedan jag red. Har redan börjat känna av träningsverk och jag tror jag kommer få rejäla blåmärken på rumpan. Det kändes bokstavligt talat som att rumpbenen skulle åka ut, haha. Jag kan ju också berätta att min fot är helmördad nu!

Nu har jag i alla fall bestämt hur det blir med gymnasievalet. Det blir som jag tänkte, först Västerås Ridgymnasium, sedan Realgymnasiet och sedan IT-gymnasiet :)

Peppad Som Satan!



Imorgon bitti åker jag till centralen och tar bussen direkt till ryttarföreningen i Surahammar på besök hos Realgymnasiet. Gissa om jag är peppad!?

Det känns superbra inför gymnasievalet, även fast jag inte valt skola än. Men just nu verkar det som att förstahandsvalet är Västerås Ridgymnasium, andrahandsvalet är Realgymnasiet och tredjehandsvalet är IT-gymnasiet.

Har nyss duschat och sedan lagt fram alla ridkläder till imorgon, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Hörs!

.



Hejhej. Jag tittar på The Middle och Holger hoppar runt på golvet. Är ensam hemma ikväll så jag ska snart gå och värma lite käk. Har väl egentligen ingenting mer att säga. Hej så länge!

Karlstad 2012.



Kom på att jag inte lagt ut bilder från när vi var i Karlstad på ett Porits-läger och jag tror att jag lovade att jag skulle göra det..?
Här har ni i alla fall några av bilderna jag tog när vi var där. Super mysigt var det! :)



Huvudvärk och Gymnasieval.

Min älskade, saknade, underbara Yasmine ♥


Sitter nu i soffan i mitt sovrum med en jobbig huvudvärk. Bara jag inte håller på att bli sjuk.

På torsdag är det alla hjärtans dag men även sista dagen att söka till gymnasiet. Därför ska jag på besök på ett gymnasium på onsdag och tar bussen direkt på morgonen till Surahammars Ryttarförening, och jag ska få vara med och rida! Blev överlycklig när jag fick veta det, haha!

Det här med gymnasievalet. Jag skrev ju ett ganska lång inlägg för inte så länge sedan om att jag inte visste vad jag skulle gå, men nu har jag bestämt mig. Eller, jag har inte bestämt skola än(därav besöket på onsdag), men jag vet vad jag vill gå för linje. Jag ska gå ett häst/rid program. Som sagt vet jag inte riktigt vilken skola än. Antingen blir det Västerås Ridgymnaisum eller Realgymnasiet. Jag lägger förmodligen IT-gymnasiet som tredjehandsval, men det är hästar som jag ska gå :)

I Still Remember That Day We Met In December.


Lost But Now I Am Found.

Kolmården 2012.


Vaknade för någon timme sedan och har legat i sängen och checkat instagram och lite annat kul. Ska snart ner och äta frukost. Efter det ska jag göra mig i ordning och åka ner på stan för att köpa födelsedagspresent till min kära vän Jessica som fyller år snart. Får se om jag hittar något spännande åt mig själv också.
Ha en bra söndag!

You Need To Learn To Love Yourself.


Trerätters.

Bild 1, Oliver.    Bild 2, Moa och Ida.    Bilder från i somras.


Kom precis hem från en väldigt trevlig kväll hemma hos Dennis och Jeanette där vi fick tre rätters. Mycket gott! Jag tror även att barnen har börjat gilla mig! Tidigare har de nästan verkat lite rädda för mig, men nu tjatade Ida och Oliver på mig att de ville leka med mig och sitta i mitt knä, haha :)

Sitter I Skolan.

Bild från Instagram: matildaallerhed


Hej! Som rubriken säger så sitter jag i skolan och har spanska lektion. Var som sagt hos läkaren innan skolan. Han sa att jag skulle köpa ett inlägg till mina skor och att det nog skulle bli bättre då. Jag tror dock inte på det, men jag har ju haft fel förr :)

Studiedag.

Bild från London 2009.


Studiedag idag. Så jag ska ut snart ut och springa en runda. Efter det ska jag ta en dusch och så får vi helt enkelt se vad som händer.

Cara Delevingne.


Bilder från tumblr.


Jag älskar den här tjejen! Inte nog med att hon är en otroligt vacker Victoria's Secret modell, hon kan också bjuda på sig själv och man hittar många bilder på henne på tumblr där hon gör någon fin grimars, och det älskar jag med henne!

Kuta & Kör.

Bild: weheartit.

Idag har jag haft det otroligt trevligt. Började med att jag, min mor och syster åkte till Hälla, sedan åkte vi och hämtade Amandas pojkvän och sedan hem till min moster och mina kusiner. Där blev det lite fika och allmänt skitsnack. Vi skulle fira några som fyllt år, men har noll koll på vilka det var, haha. Alla de där fyller ju år typ samtidigt. 
Efter det drog jag, mamma, Amanda, Fredrik, min morbror Viktor, hans tjej Anna, mormor och min äldsta kusin Oliver, vidare Olivers lägenhet. Vi åt och även där blev det lite allmänt skitsnack. Senare kom min moster, hennes man och mina andra kusiner. 
Sedan runt halv sju åkte vi in till stan för att se Kuta Och Kör på teatern. Den var skitbra! Verkligen över förväntan! Jag visste ju iofs inte vad den skulle handla om, men riktigt bra var den! Rekomenderas!

Nu hade jag tänkt att dra mig tillbaka. Imorgon drar jag till pappa, så jag måste upp i tid så jag hinner packa.
Ciao!

RSS 2.0