Smoky Air, Blurry Vision.


Idag har varit en sjukt lugn dag. Har spenderat dagen med att kolla tumblr, titta på Desperete Housewives och även på lite YouYube-videos. Blev dock lite långtråkigt efter ett tag så jag Careños och Julia gick till Ica och chillade runt lite där, haha. 
Jag fick i alla fall gå hem tidigare för att hinna med 15:00 bussen. Nu ikväll har jag absolut inga planer. Blir förmodligen några fler avsnitt av Desperete Housewives.

Igår, Idag, Imorgon.

Hej mina fina! Igår hängde Emma med mig hem efter skolan och sov kvar här. Så imorse tog vi bussen in till stan för att gå i skolan på förmiddagen. Efter lunch drog vi ner till konserthuset för att se låtskrivarfestivalen. Imorgon kommer bli en såå chill dag i skolan. Jag har nämligen gjort klart alla uppgifter! Så gissa om jag är glad nu!? Nu ska jag i alla fall titta på något avsnitt av Desperete Housewives och sedan är det sängdags. Ha det!

Getting Back On Track

Bilder från tumblr.


Hej. Idag har jag pluggat på som fan! Har lite kvar men har fått rikigt mycket gjort också.
Imorgon ska jag plugga ännu mer. Sedan ska jag också fixa mina naglar, satte på lösnaglar idag. Så jag ska byta färg på de och även försöka se till att mina fingertoppar får tillbaka sin naturliga färg, vilket inte är blått som de är nu.
Jag ska också försöka ta tag i träningen igen! Eftersom min träning mest består av springrundor så har det inte blivit någon träning alls sedan det blev kallt ute. Så imorgon så ska jag ut och gå(springa om det går) och sedan köra lite hemma träning. Ska bli skönt att komma igång igen!

Nationellt Prov.




Hej. Idag när vi varit i skolan i kanske en kvart så kom en av våra svenska lärare in och hämtade mig och tjejerna för att vi skulle göra nationella prov, vilket vi inte hade någon aning om alls. Det var mintligt och jag blev riktigt nöjd! Han sa att ingen av oss har under C, så nu är jag väldigt glad! :)

Where Were You When Everything Was Falling Apart?




Hejsan hejsan! Har inte mått särskilt bra de senaste dagarna, så bloggandet har inte varit något högt prioriterat. Vet inte vad det är för fel på mig, men jag hoppas att det går över snart, för min koncentration i skolan är verkligen inte på topp och det skulle behövas.
Jag har i alla fall kämpat på i skolan och jag åkte även hem till mamma i söndags. Ligger nu i min säng och tittar på andra säsongen av Desperete Housewives. Får se om jag släpar mig iväg till skolan imorgon eller om jag stannar hemma och pluggar istället.
Ha det bra!

Dagens Köp Och Demons.



Åkte in till stan ett tag idag, och fick med mig detta hem. Så nu är det en riktigt nöjd tjej som sitter här och lyssnar på Imagine Dragons låt Demons.
Nu ska jag lägga mig i soffan och kika på en film.
Hoppas ni får en bra lördags kväll! 


In My Skin.


"Just when you think you’ve seen it all, some woman comes along and starts carrying bite sized nibbles of herself around in her wallet. What she can’t fit in the wallet goes into her mouth, and she doesn’t even flavor it with ketchup or flambe with a white wine sauce. Then, when her boyfriend grows suspicious of her new found self interest, she fakes accidents to explain her increasingly grotesque appearance. All this comes to pass after she goes for a casual stroll outside a house party and impales her leg on a rusty iron rod, and then neglects to tell anybody, opting instead for drinks and bleeding all over bathroom floors. You have to love the French horror scene."
Text härifrån.

Bilder från tumblr.


Tittade nys på den sjukaste filmen jag någonsin sett! Det är en fransk film som heter Dans Ma Peau (I min hud). Den handlar om en kvinna som på en fest skadar sitt ben på någon slags metallställning. Det leder till att hon gör helt galna saker med sin kropp.
Jag är inte så jätte känslig när det gäller blod, men jag satt och skakade när jag tittade på den här filmen. Jag var till och med tvungen att ta pauser från filmen för att det bara blev för mycket.

Man ska absolut inte vara känslig för blod om man ska se denna film!



Walked Into The Room, You Know You Make My Eyes Burn.




Hej hörrni! Ligger i sängen och lyssnar på musik och det är det jag har gjort typ hela dagen. Har precis ätit lite mat och ska nog försöka ta och släpa mig ut en stund också. Men vi får se hur det går med det...
 

You And I. We Were Born To Die.

Instagram: matildaallerhed.


Ligger i sängen med en varm rispåse på magen. Mår riktigt dåligt nu!
Gick hem tidigare från skolan pågrund av något som jag trodde var mensvärk, men nu känns det som någon helt annan värk.
Så imorgon blir det ingen skolan. Ska vila hela dagen och förhoppningsvis få lite plugg gjort också.

Gymnasieval.

Just nu sitter jag och funderar på det här med gymnasievalet. Jag har velat lite fram och tillbaka mellan något ridgymnasium och teknik på IT- gymnasiet. 
Ena dagen är jag bomb-säker på att det är IT som jag ska söka till, men nästan så börjar jag tvivla. Om jag går teknik programmet så har jag en riktigt bra grund att stå på och kan gå i stort sätt vilken utbildning som helst efteråt. 
Men om någon skulle fråga mig vad jag vill bli, så skulle jag svara att jag vill jobba med hästar. 

Det är tufft att bara ha en häst, och det är ännu tuffare att lyckas i häst-världen och att försörja sig på sina hästar. Man måste verkligen brinna för hästarna och det är precis vad jag gör! Om jag skulle välja att gå ett ridgymnasium så är jag beredd att satsa allt och verkligen kämpa!
Samtidigt, om jag efter gymnasiet skulle vilja plugga till något annat så kommer jag förmodligen ha en hel del att ta igen, för att kunna gå utbildningen. Men om jag går teknik så kommer jag kanske inte behöva plugga igen något eller inte lika mycket i alla fall. 

Just för stunden så känner jag att det lutar lite mer åt ett ridgymnasium. Men då är frågan vilket?
Jag har ju varit på studiebesök på Ösby Naturbruksgymnasium i Sala och på Västerås Ridgymnasium. Men helt ärligt så får jag känslan av att de är väldigt oseriösa där. Inte lärarna utan eleverna. Det kändes som att många av de gick där för att de ville ha slappa skoldagar, och inte för att de vill jobba med hästar...

Sedan har vi Strömsholm(Kantzowska) där jag vet att de är otroligt seriösa! Känslan jag fått när jag varit där tidigare är att det är väldigt "snobbigt", jag har dock inte kollat på skolan utan stallen och det andra på Strömsholm. Bland annat djursjukhuset, tyvärr...
Vi har även ett fjärde gymnasium i Västerås med inriktning häst och det är Realgymnasiet. Så om jag ska gå ett häst-gymnasium hemma i Västerås så är det nog det här som det lutar lite mer mot, men jag vet inte mycket om det.

Om jag fick välja vilket häst-gymnasium som helst i hela Sverige så hade jag nog valt Sveriges Ridgymnasium, men problemet med det är att det endast finns i Kungsbacka, Varberg och Svedala. Alltså Göteborgstrakten eller i Skåne. Och det är inte någon idé som min mamma är särskilt förtjust i.
Jag har även läst lite om Djurgymnasiet i Stockholm, och det tycker jag också verkar intressant.

Det är verkligen klurigt det här med gymnasievalet...
Det känns på något sätt som att om jag skulle välja fel så är hela min framtid förstörd för alltid, vilket den egentligen inte är. 

Var ju på SYV möte igår och då var jag ganska säker på att det var teknik som gällde. Men så började jag fundera mer efteråt, och nu sitter jag här och velar som bara den...

Nu ska jag i alla fall fortsätta fundera och se om jag kan komma fram till något bra.



Olycklig början på året.

Instagram: matildaallerhed


Början på det här året har varit väldigt händelserik, och inte på något bra sätt. 
Just för mig personligen så har det inte hänt sådär super mycket, men för andra.
En massa bilolyckor, bland annat masskrocken i Skåne där ett hundratal bilar var inblandade, 46 personer fick åka till sjukhus och en dog.
Sedan här i Västerås var det en kvinna som blev knivhuggen i buken, bröstet och halsen av en man inne på Myrorna.
Igår hände det även en olycka på idrotten. En kille skulle gå balansgång på någon grej(?) och ramlade ner så hans armbåge hoppade ur led. Tror också att han hade brutit något då han blev opererad.

Hoppas bara jag klarar mig undan all denna otur, om det nu är det man ska kalla det.

Gudinna.










Tidigare har jag inte alls gillat Lana Del Rey. Men för någon dag sedan så tänkte jag att jag skulle ge henne en chans, så jag lyssnade på några låtar och jag blev helt förälskad! Normalt gillar jag inte den här sortens musik, men den här kvinnan är helt underbar!
Låtarna ovan är några som jag gillar otroligt mycket. Born To Die är favoriten!

There's Nothing To Lose, When No One Knows Your Name.

Från Kolmården 2012.


Idag har det inte alls hänt mycket. 
Imorgon däremot ska jag på SYV möte på skolan. Är typ helt säker vad jag ska gå, men vi får se vad vi kommer fram till på mötet :) 
Annars har jag, som vanligt, inga speciella planer, så vi får väl se vad som händer.

We All Have Our Secrets We'll Never Tell.


13 Januari 2013




Igår drog jag in till stan en stund och gick bara runt och kollade lite i lite affärer. Bland annat Kicks eftersom jag fortfarande har pengar kvar på presentkortet.
Kollade även på lite ljus och ramar igår och nu sitter jag och funderar på om jag ska gå iväg till Dollarstore och köpa lite sådant. Billigt och bra!


In Darkness We'll Rest.


A Dozen Roses Lay On The Floor.





Hej hörrni! Efter skolan följde jag med Emma ner på stan för att köpa en present till hennes farfar. Sedan åkte jag hem och har bara tagit det lugnt sedan dess. Snart ska vi käka och sedan blir det nog lite tv mys.
I helgen har jag inga planer, men ska försöka hitta på något. Kanske träffa någon kompis eller så :)
Ha en bra fredags kväll!




My Place 2.



My Place.


No Lifer.

Bild från Instagram: matildaallerhed

Idag var, precis som igår, en otroligt seg dag. Efter skolan gick jag med Emma och Julia på stan ett tag. Vi satte oss vid glassbaren en stund och snackade lite. Jag kom hem för ungefär två timmar sedan och har latat mig framför tv sedan dess.
Tänkte nu ta mig en liten foto-runda på lite kul grejer i mitt rum. Haha...

Grunge Love.

Bilder från Weheartit.




e.Vermouth - u.Hollie Sacc xx


bilder tagna av mamma.


I Can See The Flashing Lights Take You Away.



Idag har varit en otroligt seg dag. Jag är galet trött, redan efter en dag i skolan. Nu har vi en lektion kvar sedan ska jag ta bussen hem för att lägga mig i sängen och inte göra ett skit. Kanske sätter på en film och glor på den ett tag. 


Back to reality.

Lagom sliten tjej i London.
Jag har lite bildbrist så jag kastar in en bild från London.


Så, imorgon är det back to school. Inte alls peppad. Det är dock otroligt skönt att jag får gå upp 06:15 istället för 05:30 som jag gör när jag är hos mamma ute på landet! Efter skolan imorgon ska jag ta mig en liten runda på stan och leta underkläder. Sedan är det väl hem och glo på någon trevlig film.


Prinsen 5 år!





Idag fyller Holger fem år! Tänk vad tiden går fort. Jag minns dagen vi fick honom som om det var igår. Pappa ville visa något jätte spännande i garaget för mig och Amanda. Gissa om vi var excited, inte direkt. Han lyckades i alla fall tjata ut oss till garaget, och där sitter det en liten dvärgvädurs unge i en bur. 

Fast på den tiden hette hon faktiskt Holly (Hollywood) eftersom vi då trodde att det var en tjej. Vi hade bestämt att om det var en kille så skulle han heta Prins. Så när vi sedan fick veta att det faktiskt var en kille så kommer såklart min pappa med något ganska udda namn som förslag, Holger. Så då vart det Prins Holger!

Grattis Prinsen!

Hemma Igen.





Kom precis hem från hudkliniken. Har tagit blodprov och pratat med en läkare, så jag ska få tabletter mot mina finnar. Ska bli så skönt att äntligen göra något åt det!


Julklappar.







Vad jag fick i julklapp. Bättre sent än aldrig.

1. Sängkläder. 2. Filt, fotobok och tuggummi. 3. Jag och Amanda fick Desperete Housewives boxen med alla åtta säsonger. 4. Första säsongen av Skins & första säsongen av Desperete Housewives. 5. Ett halsband från mormor. 6. Ett halsband från Dennis, Jeanette, Moa, Ida och Oliver.

Jag tror jag fick med allt nu.

Fyra Fobier.

1. Jag är skit rädd för jultomtar. Det är inte den sortens rädsla som barn brukar ha, utan jag får panik när jag ser en jultomte. En gång när jag var yngre skulle vi fira jul hemma hos min moster och mina kusiner, så skulle jag och en kusin gå in ett rum och då tog man vägen genom tvättstugan. Jag gick först och när vi var i tvättstugan så kollade jag ut genom fönstret i dörren de hade där och där står en jultomte!! Jag vände mig, puttade undan min kusin, sprang i panik in i vardgsrummet och kastade mig ner långt in i något hörn!
Jag var dock rädd för tomtar långt innan det hände.

2. Jag hatar fötter! Det spelar ingen rolls vems det är, alla är fula och äckliga! Usch!

3. Jag kan inte äta kyckling med ben i. Det har alltid varit något med just kycklingben som jag inte gillat, men det har bara blivit värre och nu kan jag inte alls äta kyckling med ben. I sådana fall får någon annan ta bort benen, medan jag inte tittar...

4. Den värsta fobin jag har är för vatten. Jag är livrädd för vatten! Pooler går bra men jag kan inte bara i sjöar. Precis som mina andra fobier så vet jag inte varför, men jag är bland annat lite havlt rädd för "vilda" fiskar och sjögräs. Känslan av sjögräs som slingrar sig längs benen, panik! 
Jag tycker dock att det är ganska tråkigt att jag ska ha den här fobin, men det blir panik-flax med armar och ben och hyperventilation när jag försöker ta mig ut i vatten...

Buckingham Palace.

Bilder tagna av mor/syster med mammas digitalkamera.
Buckingham Palace när vi var i London 2009.

Hejhej! Nu har jag kommit hem till min far. Vi har vart lite barnvakt åt Moa, Ida och Oliver som har vart här ett tag men de ska snart åka hem. 
Ikväll ska jag se om jag kan få hem någon rolig vän :)
Ha en bra dag!

Flyttar.

Biler från julafton. 1. Taket på mitt fruktansvärt fula pepparkakshus.



Hej! Tänkte bara berätta att i helgen flyttar jag hem till pappa igen. Jag kommer inte bo hos honom på heltid utan jag kommer bo hos båda mina föräldrar, till en början i alla fall.
Så nu håller jag på att packa lite grejer som ska med dit, eller egentligen sitter jag på golvet och chillar.

Ha en bra dag!


2012 listan.

Hur har ditt 2012 varit? Mitt 2012 har varit både bra och dåligt. Vissa srunder har det varit otroligt bra medan andra stunder har det inte alls varit bra.

 

Vem har du umgås med mest? Det är väl Emma och Julia.

 

Bästa minnet från 2012? Får nog säga konserterna och tjejkvällarna. 

 

Är det något du har saknat 2012 som du vill ha år 2013? Ja, jag tycker faktiskt att 2012 var ganska tråkigt, så 2013 ska bli ett jäkla kul år!

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har varit gladare när jag har umgåtts med vänner men jag har också varit ledsnare rent allmänt.

 

Var det mest lugna hemmakvällar eller partykvällar? Det vart mest hemmakvällar för mig.

 

Vem/Vilka saknade du? En tjej som var min bästa vän för några år sedan och några vänner som jag lärt känna genom hästarna. Jag har inte träffat någon av de på evigheter. Sedan har jag såklart saknat min älskade Holger också!

 

Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Jag tror stenhårt på att det kommer bli bättre. Jag kommer se till att det blir bättre!

 

Vad gjorde dig riktigt glad i år? Får nog lov att säga att jag har utvecklats väldigt mycket på olika sätt. Och jag känner också att jag har fått en bättre relation till mina underbara vänner!

 

Har du några löften inför år 2013? Ja. Jag ska skaffa mig en medryttarhäst och börja jobba mig uppåt när det gäller ridningen och hästar i allmänhet. Jag ska även börja äta LCHF, lägga ner mer tid på bloggen, "ta tag" i mitt liv och umgås mer med de jag älskar och ha mer kul!

 

Har du haft ett förhållande under 2012? Nej.

 

Vad ser du mest framemot med år 2013? Jag ser otroligt mycket fram emot gymnasiet och en härlig sommar med värme och vänner!

 

En låt som påmminer dig om 2012? Den bästa låten är Radioactive med Imagine Dragons, men den som påminner mig mest är såklart Gangnam Style. 

 

Det bästa du har åstadkommit i år? Jag har lärt mig att stå upp för mig själv och inte göra precis som alla andra. Jag är även riktigt glad och nästan lite mallig över att jag har fått såpass bra pli på Nemo. Jag har till och med fått bäst pli på honom av oss alla i familjen nu! Men jag har ingen aning om hur det gick till...

 

Vad hoppas du inträffar 2013? Jag hoppas att jag börjar må bättre och att jag får bättre relationer till mina nära och kära. Jag hoppas också att jag gör rätt gymnasieval!

 

I Can See The Ashes Rise Up From The Flames

 
Idag har jag gjort absolut ingenting. Jag har tittat på tv men utöver det, nada! 
Ska snart sätta igång med lite middag.


Breathe Me.



Sitter på golvet i mitt rum och lyssnar på denna låt. Detta är en låt som jag alltid gråter till.


Nyårslöften.

Här ser man vilka färgskiftningar det var i håret innan jag gjorde avfärgning.



Årets nyårslöften blir för min del att börja käka LCHF. Jag, mamma och Amanda ska göra det och jag ser verkligen fram emot att se om det bli något resultat. Har hört folk som mått mycket bättre av det, rent allmänt.
Jag har även bestämt att det här ska bli lite av ett ego år. Jag ska fokusera på mig själv och göra det jag vill och mår bra av. Jag ska även försöka vara lite mer "avslappnad" och lita på att saker och ting kan bli bra, bara jag tror på mig själv. Lite självförtroende förstärkning skulle inte vara helt fel!
Jag har även ett nyårlöfte att jag ska hitta mig en medryttarhäst, vilket tyvärr är väldigt mycket lättare sagt än gjort...
Och så ska jag såklart försöka lägga ner mer tid till bloggen!

RSS 2.0