Praktik.

 
 
Hejsan hejsan!
I måndags belv jag hämtad av Jannicke runt tio, halv elva. Vi började med att städa ur loftet där några norrlänningar skulle bo när de skulle provrida Clyde. Sen mockade vi och fixa lite. Inte jätte intressant direkt... På eftermiddagen/kvällen skulle hon ha två lektioner, en vid 18 och en vid 19, och jag fick vara med på båda. Först med hennes sprillans nya häst Nattfari. Minns inte hur gammal han är, men islänningar brukar ridas in när de är runt sju år, så man kan säga att han räknas som en unghäst när det kommer till ridningen. Dessutom hade han bara blivit inriden och sen riden i ett år och sen fått stå i ett år. Så det märktes att han var "unghästig". På den andra lektionen fick jag rida på Frida som är Jannickes tävlingshäst och Amandas medryttarhäst.
Efter lektionerna skulle vi rulla in en höbal till valack hagen så blev jag knockad rätt i fejset av en av hästarna. Vi trodde först att min näsa blev bruten men det är nog "bara" en spricka...
 
I tisdags jobbade Jannicke på förmiddagen så jag fyllde lite vatten och mockade och lite så. Sen när hon kom hem så red vi ut. Hon på hingsten Love och jag på ridskolehästen Dagur. Sen på kvällen fick jag rida med på lektionerna igen. Först på Frida och sen på hennes andra tävlingshäst von. Man kände sig lite speciell när jag fick rida henne och klarade det (!) eftersom Von är en väldigt speciell häst och den är typ den enda hästen som Jannicke inte litar på, och då litar hon på riktigt knäppa hästar. 
 
Onsdagen började med att jag hade extremt ont i handen. Vet inte hur men handen är defenitivt stukad. Lyckat... 
Erpur skulle åka till sin nya fodervärd och Clyde till sina nya ägare i Norrland. Så jag fick putsa Erpurs sadel och träns och lite på honom också. Sen kom veterinären och besiktade Clyde och sen Erpur så jag fick springa med honom. Sen åkte vi till Kolbäck och lämnade honom. Sen var det lektion när vi kom tillbaka. Det var tänkt att jag skulle rida Hrollur på första lektionen men jag mockade hagar istället. På andra lektionen fick jag rida på min saknade lilla Glanni ♥.
 
Idag blev inte alls som det var tänkt. Amanda skulle kommit ut och ridit en runda med mig, men ingen av deras bilar startade. Jag skulle åkt med henne hem också för att jag ska vara med på turer i helgen och ska därför få lite ledigt mellan. Men eftersom hon inte kunde komma ut så skulle jag åka med Jannicke in när hon skulle åka och jobba. Men så frågade hon en annan i stallet om jag kunde rida ut med de och sen åka hem med de, men var lite otydlig, så när jag och en tjej hade ridit ut (jag på Hrollur) så åkte de. Så efter många om och men så fick jag skjuts hem av en som rider Love. Så nu är jag äntligen hemma och kollar på tv med min lilla Pannkaka :) 

Fredagen.

 
 
Hejhej! Igår efter skolan gick jag, Jennifer och Sandra till Carras. De hjälpte mig att packa mat och så till honom och så red jag en liten stund, blev inte särskilt lång stund. Sen tog vi tåget från centralen till Sura och så efter typ en kvart lyckades vi alla tre ta oss upp på Jennifers cykel och cykla hem till henne. Hon packade lite och sen gick vi till Sura-stallet för att Jennifer skulle rida. När hon hade ridit bytte vi om och drog hem till Sandra för att sova i husvagnen. Pernilla kom lite senare också och vi somnade typ halv åtta imorse.
 
Idag var vi med en stund när Sandra red på sin ponny Soya sen kom mamma och hämtade mig. Nu har jag tvättat ridkläder, städat ur Amandas rum så jag kan flytta in där medan vi gör om i mitt rum och packat lite till praktiken i veckan. Ska bli så extremt kul! Kommer antagligen få rida ganska så mycket när jag är hos Jannicke. 
Kommer som sagt inte kunna blogga då, men ska försöka blogga så mycket jag kan efteråt om vad jag gjort osv. 

Tired

Jag är så extremt trött och har varit det länge. Både sovtrött och att man inte orkar göra någonting alls. Vill bara ligga sängen forever and always. Blir helt slut av precis allt. Vet inte hur det är tänkt att jag ska ta mig upp ur sängen imorgon, men vi tar det en dag i taget.
Btw. nästa vecka och veckan efter det så kommer jag inte blogga eftersom jag är på praktik och inte kommer bo hemma. Bloggar kanske på helgen mellan veckorna, beror på vilka dagar jag praktiserar.

Industrial


Vill haa!

You Think You're Cooler Than Me


Torsdag
Hej! Sitter i skolan och försöker plugga biologi men det är lite svårt när mina kära vänner lyssnar på Eric Saade på högsta volym och dansar, haha.
Igår kom Amanda och hämtade mig och så följde jag med henne till stallet och så pratade jag lite med Jannicke också eftersom jag ska på praktik hos henne på måndag. Kulkul!

Hemma

Alf eller Baron, vet inte vem som är vem, haha
 
Hej! Blev hemma från skolan idag eftersom vi bara hade en lektion. Det var egentligen tänkt att jag skulle åka i alla fall men när jag kom ner i morse så hade mamma redan åkt så jag skulle inte hinna. Istället har jag suttit här hemma och tittat på tv. Ska plugga lite histora och fixa lite senare.
Ha en bra dag!

5 OKT

 
 
Hejsan hejsan! Hade en helt okej dag i skolan idag. Hade hoppning på eftermiddagen som gick amazingly bra! Fick dock hoppa vid halv fyra och springa iväg och byta om eftersom mamma skulle hämta mig och så skulle vi åka iväg till sjukgymnasten. Har nu fått lite övningar för min fot och hoppas verkligen att den blir bättre!

My Goddess. My Queen. Lana.


 
 

Saknaden
Gulle

 

You've got designer shades to hide your face.

Foxan.
 
 
Hello! Måste säga att idag var faktiskt en bra dag i skolan. Hade en plugg dag där vi fick jobba med sådant vi inte är klara med så nu är jag klar med nästan allt. Har två uppgifter kvar som nästan är klara. Känns riktigt skönt faktiskt. Just nu ligger jag i sängen med Pancakes och väntar på att en kompis ska ringa på Skype. Mysmys.
Godnatt!

You Think I'm Crazy

 
 
 

Carras ♥ 

We Don't Have To Worry About Nothing.

 
Hej! I torsdags åkte jag till Göteborg på begravning. Träffade släkt som jag inte träffat på ca 6 år så det var kul. Åkte hem igen på fredagen.
Har haft Carras hela veckan utom i fredags. Red inte igår eftersom det är tävlingar på Hamre så de använder båda ridhusen och paddocken, blir antagligen ingen ridning idag heller eftersom det är tävlingar idag med. Tar nog med kameran till stallet idag och försöker fota lite hästar.

RSS 2.0