09:29


Hej. Återigen förlåt att jag inte har bloggat. Men internet försvann nästna helt bara några dagar efter att det började funka igen.. suck... Har fortfarande inte något internet hemma. 

Jag har haft Carras tisdag, onsdag och idag. Han har varit as tjurig och har sparkat bakut och bara varit allmänt jävlig. Red för Malin igår så vi får hoppas att det går bra idag. 

Har varit så sjukt tött hela veckan och jag orkar typ inte någonting, utom att rida såklart. Sitter och bara försöker hålla mig vaken nu på biologi lektionen. Usch vad jobbigt allt har varit nu. 

12:45

Hejsan hejsan! Har precis haft en dressyrlektion. Red på Tyra igen och det gick jätte bra. Känner att jag verkligen utvecklas mer och mer för varje träning! Hade hoppning igår och det gick sjukt bra. Eller jag vet inte om det såg särskilt bra ut eller om jag gjorde allt rätt, men jag har ju varit lite rädd för att hoppa så med tanke på det så gick det jätte bra! Brukar normalt få lite halvt panik när jag kommer mot hindret med jag kände faktiskt inte alls så. På hoppningen red jag på Kalla.

Movie timeLigger i soffan och kollar på Baksmällan del tre. Älskar Baksmällan filmerna! 

10:27

 
 
Hejsan hejsan! Igår var jag ut i stallet och red på Carras. Jag red även i onsdags och torsdags och han har känts väldigt stel och har knappt gått att böja någonting överhuvudtaget i traven. I skritten funkade det men i traven blev han rak som en pinne. Därför jobbade jag jätte mycket på volter och med att mjuka upp honom. Och igår fick jag till det! I början var han likadan som de andra dagarna men sen släppte det och han blev riktigt mjuk och fin! 
 
Idag blir det ingen ridning för min del. Ska istället stanna hemma och slappa. Skulle även behöva städa mitt rum. Eftersom min syster nu har flyttat ut så ska jag flytta in i hennes gamla rum ett tag medan vi för om i mitt. Så vi ska väl snart börja flytta möbler och då är det kanske bra om det inte ligger 2 meters högar med kläder och lite annat på de. 

HP Pavilion 15

 

En dag från bloggen.

Hej. Tänkte bara säga att jag inte bloggat för att internet hemma har varit extremt segt. Idag tar jag ännu en dag från bloggningen då jag fick veta en sak som har gjort att jag inte mår hundra bra. Ville bara säga det. Är tilbaka imorgon.

Senaste shoppingen.

 
 
Bilder på det senaste jag köpt. Jag ber om ursäkt för att byxorna har en fläck och är så skrynkliga på bilden. Torr balsamet, tröjan och pannbandet(vet inte om det heter pannband) köpte jag idag.
 
 
 
 
 

RSS 2.0