Onsdag




Hej! Ledsen för dålig uppdatering. Vårat internet hemma är slut så jag har fått blogga från mobilen varje gång, men vi får nytt wi-fi hemma imorgon. 
Just nu är jag på praktiken och jobbar. Har tagit en liten paus och ska snart ut i stallet igen. Idag är det ju Valborg pch för första gången i hela mitt liv har jag inga planer på Valborg. Tror faktiskt att jag kommer stanna hemma i soffan ikväll. 

Beach from H&M









Hatt 99kr // solglasögon 69:50kr // bikinitopp 149kr // sarong 99kr // sandaler 199kr // väska 129kr

Fredag





Bild 1, Grand Prix hästen Miata. Bild 2,Sponge. Bild 3, Bolt. Bild 4, en ettårs hingst(vet inte hur man skriver hans namn)

Nu är första veckan nästan avklarad. Det är väldigt kul att jobba här och nu när jag har varit här i några dagar så har jag börjat få lite bättre koll på allt som ska göras och så. Det blir roligare då så jag inte bara står där och ser ut som ett frågetecken eller frågar hela tiden "vad ska jag göra du? Vad ska jag göra nu?"
Nu är det i alla fall skönt att det bara är några timmar kvar till helg! 

Praktik dag 1




Bild 1, stallet. Bild 2, ursnygga hingsten Manuel. Bild 3, söta Messi.

Första dagen på praktiken avklarad. Har jobbat med härliga människor och super söta och snälla hästar. Idag har jag i stort sett bara gjort i ordning hästar, skrittat fram och skrittat av. Mockat lite, packat en massa höpåsar, putsat sadlar och träns. Sedan har jag hållt på med lite små saker som att göra rent krubbor, fylla på foder hinkar osv. 
Är helt slut (trots att arbetet inte var så hårt ;) ) och jag har ont i hela kroppen. Jag har stått och gått hela dagen och har så ont i ryggen, nacken, benen och fötterna. Cyklade dessutom ungefär 9km hem. Dök ner i soffan med en skål glass direkt när jag kom hem. 

Praktik


Skönt? 

Imorgon är första dagen av praktiken. Jag ska vara hos Emelie Nyreröd som håller på med dressyr och hon är med i dressyrlandslaget 2014. Det ska bli superkul och jag ser verkligen fram emot det. Att få vara i ett äkta dressyrstall. Kulkul. Jag ska vara där i tre veckor, alltså 13 dagar (endast vardagar och så tas två dagar bort då de är röda). Men det ska som sagt bli jätte kul och få vara hos henne och även att få vara i stallet med hennes fantastiskt fina hästar! 
Jag kommer blogga så mycket jag kan under praktiken, denna praktik sover jag inte kvar som jag gjorde förra gången, så jag kommer ha lättare att blogga.

Sola Sola Sola



Idag har jag i stort sätt bara solat och tittat lite på tv. Låg ute och solade någon timme, sedan gick jag in och såg världscupen i dressyr. Efter det gick jag ut och spöade lite till. Man vet att man är blek om flugor (som vi alla vet dras till ljus) flockas runt en, haha. Men jag börjar faktiskt bli lite brun på magen i alla fall.

Pancakes

 

Sommar



Min kära syster och hennes kille var här för ett litet tag sedan. Vi åt lite lunch och fikade och pratade lite.
Nu har jag gått ut och satt mig i solen och jobbar på brännan med Kim Cesarion i hörlurarna.

Glad Påsk Allihopa!

Bild av mig. 

Egen designat mobilskal



Beställde hem det här mobilskalet från caseapp.com och jag är supernöjd! Beställde det här skalet på min underbaraste och även ett annat skal som min syster fick när hon fyllde 21, det var med en bild på hennes pojkvän och Frida, hästen som hon rider. Vi blev båda väldigt nöjda, det kostar 299kr att designa ett eget skal på caseapp.com. 

L.D.R

 

.




Det blir nog en ganska lugn dag idag. Nu ska jag och mamma åka med Nemo till brukshundklubben och träna lite. Kanske åker och träffar någon ikväll, inget bestämt än.

Min Bästa ♥

 

17.04

Yasmine 2009 
 
 
Sandra åkte nyss hem och Pernilla åkte hem för några timmar sedan. Vi var som sagt inne i stan igår, åt mat på mcdonalds och lite så. Sen åkte vi hem till mig och sov här. Kom väl hem runt tolv i natt och vi vaknade första gången vid 6:30, vad är det för fel liksom? Idag har vi bland annat kollat på film och sista avsnittet av ryttareliten. Hoppas på en andra säsong!
 

Tisdag



Hade en super mysig dag igår med mina saknade vänner. God mat och underbart sällskap. 
Nu ska jag byta om och dra ner på stan. Ska träffa mina andra tjejer och käka lite och sen följer de med hem hit och sover här. 

Mot stan



Nu ska jag äta lite lunch och sedan drar jag snart in till stan för att köpa lite presenter. Sedan drar jag vidare hem till en kompis. Ska ha tjejkväll med några vänner som jag inte träffat på jätte länge! Kommer bli superkul! 

.



Var nyss ute på en liten skogspromenad med Nemo. Det var så länge sedan jag var ute och gick/sprang så jag knappt visste vilka löparskor som var mina haha. 

Återigen förlåt!

Förlåt ännu en gång för min frånvaro på bloggen. Försöker verkligen ta tag i det här, men det är svårt både när jag just nu inte har någon häst som jag rider, och har däför inte så mycket kul att skriva om. Sen har jag ju vant mig vid att inte blogga ett tag nu,  så bloggen har liksom blivit lite bortglömd. Men nu på påsklovet ska jag återigen försöka ta tag i det här!

Veckans träning

 
 
Dressyrträningen igår gick super bra. Vi red ute  i paddocken för första gången i år, super härligt! Jag red på Svante och han gick riktigt fint, jobbade på volt och fick en riktigt fin trav och även galoppen blev väldigt fin. Så jag är väldigt nöjd med passet igår.
I tisdags hoppade jag Madeira igen och det gick väldigt bra! Hon brukar stanna, men den här gången fick jag bra fart och inte ett enda stopp.

Lotta Björe träning

Madeira. 
 
Hejsan hejsan! Förlåt för min frånvaro från bloggen! Har varit ganska mycket nu, och känner dessutom att jag inte har haft så mycket att blogga om när min tid i stallet blivit så mycket mindre sedan jag slutade på Carras. Jag kan dock berätta att förra torsdagen hade vi Lotta Björe träning på skolan och jag var med och hoppade med skolans häst Madeira. Om ni vill se videon så kan ni gå in och kolla på min instagram: matildaallerhed
Träningen är jag väldigt nöjd med, vi fick några stopp, men bortsett från det så är jag nöjd.
 
 
 

RSS 2.0