JullovHej! Igår var det julavslutning med jullunch och lite sådant. Direkt efter tog jag in Svante för att rida. Håller som sagt på och ska träna på de saker som vi har lite svårt för nu inför tävlingen på måndag. Det var ett riktigt kämpigt ridpass och jag svettades nog tio gånger mer än hästen, men oj vad fin han blev! Häger varv är både mitt och Svantes dåliga varv och därför blir det extra jobbigt i der varvet, framförallt i galoppen då han kan bli lite stark. Han har också svårt för att gå helt rakställd i form. Därför körde jag på mycket höger galopp på volten för att sedan gå ut på spåret och rakställd honom. Riktigt riktigt jobbigt men tillslut gick det! 

Tax Free

Hejsan! För någon månad sedan var min syster på Gran Canaria och jag fick då skicka med en liten beställning på saker som jag ville ha hem från tax freen och jag tänkte att jag skulle visa dessa för er. Jag kan säga att jag är suuper nöjd med allt detta.
 
Tangle Teazer.
 
 
Nicki Minaj, Minajesty parfym
 
Mary-Lou Manizer och Betty-Lou Manizer från The Balm.
 
Nude'tude palett från The Balm.
 
Lip Smackers.
 
 

Träning För Lotta Björe

Bild från vår första pay n jump 70 cm.
 
Hejsan! Idag var det Lotta Björe träning i skolan och jag var såklart med på Svante. Det blev tyvärr några missar med bland annat en krasch rätt in i ett hinder. Det gick dock bra och i det stora hela är jag väldigt nöjd med träningen! Har var verkligen hur fin som helst och välsigt sammarbetsvillig. Väldigt fin i arbetet mellan hindrena! 
 
Jag vet att jag inte har bloggat så mycket på senaste tiden men har helt enkelt inte känt för det men ska försöka komma igång lite igen. Men sedan sist kan jag iaf berätta att jag och Svante har varit med på våra två första "tävlingar" (pay n jump) tillsammans. Den första hoppade jag 70cm och det gick som en dans! I den andra hoppade jag klasserna 70cm och 80cm. Den gången gick det också bra och jag är super nöjd, men har var så sjuuukt taggad och jag var nära att flyga i backen två gånger, men jag är som sagt super nöjd med hur jag "löste situationen" inne på banan när han racea runt som en galning. På måndag ska vi debutera i dressyr. Vi ska tävla en LB:1 tillsammans och det ska bli sjukt kul! Så nu har jag Svante fredag, lördag och söndag och då blir det en massa programridning och mycket träning på det vi har lite problem med, framförallt höger varvet och övergångar som gärna blir lite slängiga.
 

RSS 2.0