Onsdag Torsdag Fredag


I onsdags träffade jag Emma och vi åt middag på Jensen och gick sedan på bio och såg the secret life of Walter Mitty. Igår åkte jag till Sura och träffade några vänner. Jag kom dit runt åtta och vi gick till en pizzeria och käkade och sedan hem till Jennifer. Sov kvar där och kom hem runt fyra idag. Nu ligger jag i sängen och tittar på Revenge. Jag har inga planer för morgondagen, så vi får se hur det blir.

Skorpan
SportlovSnart ska jag göra mig i ordning och åka hem till pappa. Har sportlov och ska vara hos honom hela veckan. Kanske ska träffa någon kompis idag också, funderar på att dra till Hööks och köpa lite grejer.
Ha en bra dag!

Middag och bio
Idag har jag, mamma, Amanda och Fredrik först varit på middag på Allstar. Maten var helt underbar och sen gick vi till SF och kollade på hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Tyckte inte att den var så hysteriskt bra som alla säger att den är men den var bra iaf :) 

Padda
Sitter framför tvn med Pancakes i knät. Skulle följt med till mina kusiner men mår så himla dåligt att jag inte orkade. Tror nästan att jag har någon slags mildare magsjuka, usch! Blir kanske hemma från skolan imorgon också.

Godmorgon
Godmorgon!  Vaknade för en stund sen och har legat i sängen och varit inne på tumblr fram till nu. Jag har inte några speciella planer för dagen, ska väl kanske städa mitt rum, det skulle behövas.

Million Dollar Man
Efter skolan idag ska jag hem och sova och plugga lite. Jag har pluggat på riktigt bra i skolan idag men behöver plugga lite mer när jag kommer hem. Sen behöver jag som sagt vila lite, är så extremt trött och tror jag håller på att bli sjuk. 

L U X

 

Klippt håret.

 
 
 
Skrev ju tidigare att jag klippt mig, så här har ni en bild också :)

16:27

 
 
Dagen har varit ganska lugn, varit i skolan och fick sluta idrotten tidigt så jag åkte hem med två bussen. Sitter och tittar på Men In Black 3, har inte ens sett de första filmerna, men vafan, haha. 
Var iväg till Kia och klippte mig igår. Blev faktiskt väldigt nöjd. Klippte bort allt slitet, så nu ska jag ta hand om håret ordentligt och låta det växa ut igen.

Matilda och Svante


Vill jag det här?

 

RSS 2.0