18 Juli

Av mig. Canon EOS 500D     Tamron sp 70-300 F/4-5.6 
 
Hejsan hejsan! Klockan är tolv och jag har precis kommit hem från stallet. Red ut med några andra idag och Musse skötte sig utmärkt. Dock när vi kom till en galoppsträcka så försökte han dra iväg, men han lugnade sig och vi kunde köra kontrollerad galopp där. Jag är så himla trött idag av någon anledning, så jag har tänkt lägga mig  i sängen med Desperate Housewives på datorn och bara lata mig! Bäst att passa på nu medan jag är ledig då jag börjar jobba på måndag!

Muskur

Av mig. 
 
Nu under sommaren har jag hjälpt till att ta hand om min mammas kompis häst. Det är en islandshäst som heter Musse. Har gått väldigt fint de här passen. Jag har fått i "uppgift" att jobba med hans rygg och bygga muskler där. Jag jobbar ävn mycket med hans galopp på banan. Det är nämligen så att hans kondition har inte alls varit bra så han har helt enkelt inte orkat hålla galoppen inne i paddocken. Det blir ju tyngre för honom att springa i sanden och så har han ett väldigt begränsat område att galoppera på, inte bara en lång raksträcka. Galoppen har i alla fall blivit myycket bättre vilket är kul! Igår var jag och hans ägare Pernilla ute och longerade honom. Mot slutet sänkte han sig fint. Nu ska jag inte ha honom förrän på fredag, då ska jag ha honom i en vecka, sedan en veckas uppehåll när jag precis börjar jobba, och sen är han min ännu en vecka. Jag har även jobbat en hel del volter och rida på böjt spår för att mjuka upp honom ordentligt, och igår fick jag mycket beröm av Pernilla som sa att han har blivit mycket mjukare sedan jag börjat rida honom, så det är jätte kul!

Vinnare - E.L.F

 
För några dagar sedan fick jag hem ett paket med fyra produkter från E.L.F som jag vunnit i en tävling på den här bloggen! Produkterna jag fick hem var en flytande rouge, en läppenna/läppglans, mineralögonskugga och en "all over colour stick" som man kan anävnda till i stort sätt vad man vill. 
 
HD Blush
Nyans: Showstopper
En flytande rouge verkade väldigt spännande när jag såg vad för produkter jag skulle få hem i brevlådan. Blev dock väldigt tveksam när jag såg färgen jag fick. Mörk lila... Gick direkt in på elfs hemsida och kollade på deras video (som de har på de flesta produkterna) hur det är tänkt att man ska använda den. Det visade sig att man blandar ut den med foundation så man får så stark nyans man själv vill ha. Tycker dock att färgen, trots att man blandat ut den, skulle bli för mycket. Då såg jag att man även kan använda den på exempelvis läpparna! 
 
 
Jumbo Lip Gloss Stick
Nyans: Flirty & Girly
Supersnygg färg! En lite mörkare rosa med glitter. Är normalt inte så jätte förtjust i glitter, men den här var riktigt snygg. Den ger även en (enligt mig) väldigt skön känsla på läpparna. Det är en mint liknande smak och ger en lite kylande känsla på läpparna. I like it so far!
 
 
Mineral Eyeshadow
Nyans: Trendy
En riktigt snygg färg på ögonskugga! Vet inte ens hur man ska förklara färgen (bilden ger ingen rättvisa), men snygg är den! Det här är en väldigt pigmenterad ögonskugga så man behöver absolut inte använda mycket. Tror inte jag äger någon annan ögonskugga som är i löst puder och jag måste säga att jag gillar det faktiskt.
 
 
 
 
All Over Color Stick
Nyans: Lilac Petal
I love it!! Vem kom på den briljanta idéen att göra en produkt som du använder till precis vad du själv vill. Den kan användas på läpparna, ögonen och som rouge. Den kan även användas som highlighter vid ögonbrynen, men personligen skulle jag aldrig ha en rosa färg där. Dock älskar jag den ljusrosa färgen för läpparna och kindbenen! Kan säga att detta kommer bli min go to rouge framöver!
 
 
alla bilder av mig.

RSS 2.0