LÖRDAGHej! Kom nyss hem från en trevlig kväll hos min syster då hennes kille fyllde år härom dagen. Jag fick även med mig lite grejer hem som jag bad min syster köpa i tax freen när hon åkte till Gran Canaria förra veckan. Kommer eventuellt försöka få upp lite bilder här på grejerna. Det var enbart skönhets grejer och jag är super spänd på att få testa allt!


I'M GONNA SWING FROM THE CHANDELIER

 
 
Hej! Dagen har varit ganska lugn då vi började 9:25 och slutade 14:20, väldigt skönt och just nu sitter jag och lyssnar på den grymma låten ovan. Den här veckan och de tre kommande veckorna kommer bli lite speciella för oss tvåor på skolan då vi, som jag tidigare sagt, hade Lotta Björe träning i tisdags, på fredag nästa vecka ska vi ha dressyrträning för Carro Carlstedt och på måndag veckan efter det så ska vi åka iväg till Baståsen och ha terrängritt, vilket ska bli väldigt kul alltihopa! Är dock lite extra nervös för terrängen då jag inte direkt har hoppat en riktig terrängbana tidigare och så ska vi dessutom upp på helt främmande hästar och sen ut på banan... Nervös, men taggad!

I'M BACK

Bilder från min instagram: matildaallerhed
 
Hejsan hejsan! Long time no see. Tittade i arkivet idag och såg att det senaste inlägget var i juli. Vad har hänt sedan sist då? Jo jag har fyllt 17 år. Häromdagen kom tjejerna över och firade mig med presenter och tårta. Jag har även börjat rida en utav skolans hästar, Svante. Det går lite upp och ner med honom just nu. Vissa dagar går det helt fantastiskt bra, medan andra går inte lika bra. Han går alltid superfint i slutet av passet, men jag har börjat få problem med att få honom till det. Igår hade vi hoppträning för Lotta Björe och jag red såklart Svante. Det kändes hur bra som helst! Blev lite halvt förvirrad ibland, då vi gjorde övningar med mycket övergångar, och jag mindes inte riktigt vad för gångart vi skulle ha på vilka delar av banan. Förutom det är jag väldigt nöjd med min insats, trots att det kanske inte såg super proffsigt ut på videorna som mamma hade filmat, men men. Jag har också varit borta på praktik i femton dagar. Jag var på Säva Ridcenter tillsammans med Sara. Det var väldigt kul, men jag hade såklart väldigt mycket hemlängtan.
 
Nu höll jag på att glömma det viktigaste! Vi har fått en till familjemedlem! Vi har nämligen varit i Uppsala och köpt en liten kattunge. Vi köpte honom för ca 6 veckor sedan, om jag räknar rätt. Jag har döpt honom till Kompis och det är sötnosen ni ser på bilderna ovanför. Först tänkte vi att det här kommer ju gå jätte bra med honom och Pancakes, eftersom Pancakes alltid är så himla lugn. Man kan vara hur dryg som helst mot honom, och han bryr sig inte ett dugg. Men det var lite spänt mellan de under de första dagarna, men det är ju inte helt ovanligt när man, som Kompis, kommer till ett nytt hus med nya djur, eller som Pancakes, som helt plötsligt måste dela med sig av sitt hem till en annan katt. Men nu kan jag säga att de är bästa vänner! De är som syskon.  Pancakes tar hand om Kompis och tvättar honom osv. Och de håller även på att busa konstant. Det hade inte kunnat bli bättre!
 
Nu tror jag väl att jag har berättat om det viktigaste. 
Ha en bra kväll!

RSS 2.0