HelgHejsan! Håller på att packa och göra mig i ordning. Ska hem till pappa idag och äta lite julmat. Sen ska jag följa med Amanda och Fredrik hem och sova där. 
Ha en bra dag! 

I'm Back

Bilderna från kameran är tydligen för stora helt plötsligt och går inte att lägga upp ... suck...
 
 
Halloj! Nu ska jag ta tag i bloggen igen! 
Var och red Von imorse, gick super bra. Vi har verkligen lårt känna och förstå varandra. Efter det åkte jag med Amanda hem och käkade lunch med henne. Tog bussen från henne in till stan och åkte vidare till Carras. Gick faktiskt bra att rida idag. Har inte gått så brar de senaste gångerna, men idag gick det betydligt bättre.
Har även lite tråkiga nyheter att berätta men väntar lite med det.

Keratin Smooth

Could It Be

 
 

Feelings

 
Hejsan. Har varit iväg och ridit Von idag. Gick väldigt bra. 
Känner mig inte alls pigg eller på humör att göra någonting alls just nu. Så vi får se hur uppdateringen blir imorgon. 
Puss

Hästshow


Hejsan! Idag hade vi hästshow i skolan. Jag var med på kadriljen och red då på Kalla, en av tanterna och skolans absolut segaste häst. Kan säga att jag inte såg fram emot det ett dugg, men r det väl gällde var hon super taggad och började hoppa och omkring och galoppera inne på banan fast vi bara skulle skritta där, haha. 

Vill säga att jag är ledsen att jag inte har uppdaterat på så länge, men det var ku först praktik och sen har det varit en hel del efter det också. 

Fick ett sms av jannicke idag också, hon frågade om jag ville rida Von imorgon och att jag får rida henne hur mycket jag vill fram till jul, så det ska bli kul, jätte rolig häst :)

Ska verkligen försöka uppdatera mer nu! 
Kram!RSS 2.0